Świat Non-pvp "dokucza" oraz " denerwuje"
Siema
Dziś chciałem napisać dość nietypowy temat. Otóż ci co grają na Luminerze pewnie wiedzą że jest to świat NoN pVp czyli nie można się zabijać. I tu własnie jest problem w tym świecie. Otóż niektórzy " chamscy " gracze korzystają z tego. Dzisiaj miałem niemałą historię. Siedziałem jak to zwykle robięw Minotaur Mount niedaleko kopalni dwarfów. Miałem wtedy jeszcze 24 lvl i expowałem na Guardach, Archerach, i zwykłych. No i miałem lootbaga zrobionego, 19124 oz. za to miałbym jakieś 20- 30k. Przyszło jakiś 6 ziomków na koło 12 lvl'a. I byłem na samej górze tam w Tower Mino. Oni wlazli i bylo 6 guardów. Przyblokowali mnie tak po chamsku nie mogłem się ruszyć no i oczywiście dedłem. Straciłem dużo doświadczenia, prawie 1 magic lvl. I skille mi troche spadły no i co najgorsze straciłełm Bright Sworda. Przecież teraz gdyby to nie był non pvp oni byli by już martwi... Jednak te Non pvp potrafi wkurzyć i to nie mało bo zemścić się nie da.
A co wy o tym sądzicie?
Mi się wydaję żebym albo zmienił świat albo żeby z non pvp zrobili pvp enforced. Byłoby nawet fajnie.