Temat: Era rycerzy?
Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2005, 17:38   #70
Dariusz
Użytkownik Forum

Dariusz's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
Domyślny

nastala era knighta ale ona juz wczesniej byla... gdzies przeczytalem ze te updaty maja wyrownac wszystkie postacie... ale tak naprawde nic sie nie wyrownalo a roznice tylko sie poszerzyly... kiedys palladyn byl super postacia do grania ze wzgledu na skillowanie tera lamia mu sie speary..., mag i druid wprowadzenie souli utrudnilo gre na szczescie wprowadzili rozdzki... mana szybciej rosnie ale oczywiscie wymagania na runy wzrosly... czy tak naprawde cos sie stalo z knightem zlego? odpowiedz jest prosta nie... knightowi rosnie mana szybciej... a poza tym jest tak samo jak kiedys...
i tak naprawde nie wiem czy da sie uczciwie zrobic cos zeby knight mial takie same szanse jak inne profesje... osobiscie uwazam ze najsilniejsza profesja w grze sa palladyni i magowie ale bardzo dlugo im to zajmuje... a knightowi heh tez jest dobra profesja ale coz dajmy na to ze pierwsze tygodni bedzie tylko skillowal i zrobi dobre skille a potem pozostaje tylko mania expowania... i tyle
najlatwiejsza postac w grze i jeszcze ja ulatwiaja... a innym profesja ciagle utrudniaja a potem staraja sie udobruchac i tak to jest i dzieje sie w kolko
kk tyle filozofii mimo wszystko mysle ze choc jest to era knightow to juz powoli przemija... skoro dzis moim magiem moglem se sam blokowac guardy...
czuje ze niedlugo przeminie era knightow a ich blokowanie potworow tez sie skonczy bo inne postacie beda mogly same to robic a jak nie blokowac to szybko wybijac ale jeszcze dlugo to potrwa...

hiho jestem knightem i mieszkam w kazo.
nie lubie skillowac moze niedlugo guardy zaczne zabijac
Dariusz jest offline   Odpowiedz z Cytatem