Temat: Movie [wmv]
Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2005, 18:11   #54
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Jak by to powiedzial pewien "nikt" - Cry me a river.

Poskarz sie jeszcze tacie ze ciebie 2 gosci obraza.

Ojej, za mocno - ja przepraszam. Zaraz cie poglaszcze a ty ssij mi .... (dzieki dla Klajwiego za ten tekst)

Dobra. Nie wiem jak to bylo Seq jak wyrolowales wilka? Stary wiem wiecej niz myslisz (o ile takie cos takiego wykorzystujesz).
Przyznaj sie po prostu ze najpierw chciales sobie nick zmienic i zagroziles huntem wilkowi. Niestety on byl uczciwy i musial zrezygnowac z tej funkcji z powodu takiego osobnika zwanego Seq the master.
Dalej, po jakims tygodniu dales mu invite'a na chate, lizales mu i wlaziles bez wazeliny. Stary kazdy to wie tylko ty jakos nie chcesz sie przyznac.

Wracajac do filmiku, przyznaj sie po prostu ze chciales pokazac swoje wybitne umiejetnosci rezyserskie a wyszlo jak wyszlo. A ja tutaj z Tilim stoimy na strazy plagiatow i nie odpuscimy. Bana ci nie zalatwie ale przynajmniej cie zawstydze.
wiesz jak narazie to widze ze gówno wiesz. Po 1 nie chcialem zmienic mojego nicka (bo mi sie podoba). Po 2 nie dalem wilkowi invita. Po 3 muzyka jest tylko taka sama plagiat by byl gdybym zrobil film o tym knighcie.
SeQ_PL jest offline