Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2005, 18:22   #12
Arrivald
Użytkownik Forum

Arrivald's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków

Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
Arrivald ma numer GG 3371812
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
lol, a co miala tam jeszcze napisac? swoj swiatopoglad, co mysli o tibi i cipsofcie? zadala pytanie, chciala sie dowiedziec pogladu uzytkownikow na dany temat, czego ty jeszcze chcesz? mogla b tylko bardziej sprecyzowacy pytanie, ale twoje zazuty sa bezsensowne.
nie dam zarobic cip softowi. - glui zly cip soft, stworzyl gre w ktora gram calymi dniami i sprawia mi wiecej przyjemnosci niz niz telewizor + radio + kolezanka, nie dam im zarobic! niedobre cipy!
swiat tibi jest ograniczony, to chyba oczywiste, ale jest na tyle duzy ze napisanie ksiazki nie bylo by problemem - czy to o tibi od strony technicznej, czy historia poszczegolnych serwerow, czy opowiesc fantasy w realiach tibi.
To ja zaloze temat : Gdyby wyszlo radio w ktorym mowiliby o Tibii, to sluchalibyscie go? Totalna glupota -.- Z reszta chodzi mi o to ze mogla przynajmniej napisac jej wlasne zdanie, co ona sadzi, zachecic jakos do dyskusji a nie pozostawic jedno jalowe zdanie, rozumiesz ? Z reszta na jakiej podstawie piszesz cos takiego :
Cytuj:
glui zly cip soft, stworzyl gre w ktora gram calymi dniami i sprawia mi wiecej przyjemnosci niz niz telewizor + radio + kolezanka, nie dam im zarobic! niedobre cipy!
Po prostu mam swoj negatywny poglad na temat Cipsoftu i niewiele ci do tego panie kolego. Przedstawilem swoje zdanie a ty mi tu wyjezdzasz z jakims sarkazmem, sic. Nie bede sie rozpisywal w tym topicu o tejze firmie bo powoli robi sie offtop. Jak chcesz sie posprzeczac to zapraszam na gg.