Temat: Movie [wmv]
Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2005, 22:43   #60
Dalio
Użytkownik Forum

Dalio's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Marrion
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 115
Skille: 87+/84+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Seq. Napisalem do ciebie i wiesz co sie okazalo?
Ze jest mi ciebie strasznie zal.
Jestes kolejnym chlopcem ktorego nikt nie lubi. Ktory uwaza ze do niczego sie nie nadaje i probuje odreagowac to w grze.
Normalnie na ircu i Ghost i kald i wiele wiele innych by ciebie zniszczyli ale ja jakos nie jestem taki brutalny, tylko chce udowodnic ci ze nawet w grze nie jestes alfa i omega. Straszac ze mnie hackniesz tylko rozsmieszyles mnie "pozegnaj sie ze swojim charem".
Mam duzo znajomych niezbyt madrych, ale zeby straszyc az tak?
Stary, uzyj choc raz normalnego argumentu a nie "Ssij matce swojej i ojcu swemu". Bo to po pierwsze swiadczy o tobie a po drugie plamisz wiare ktora twoi rodzice wyznaja i staraja sie tobie wlac to samo.
wiem ze masz 17 lat, jestes starszy ode mnie o rok ale co z tego? jak "swojim" (pff) zachowaniem udowadniasz ze masz max. 12 lat. Kurde tutaj nawet 12 latkowie maja czasami argumenty, a ty tylko "hack" <-> "sklinka" i tak w kolo macieju. Dziewczyna z tego forum She jest inteligentniejsza od ciebie. Postaraj sie bardziej bo teraz zaczynamy prawdziwa wojne na argumenty.

1) IDENTYCZNA muzyka zespolu ktory nie jest znany w polsce. A moze ty taki melonam co? Cicha woda or sth like that.
2) Czego 1 miesiac po pokazaniu tego filmika "Coronela" nagle ty zlapales ochote na zrobienie filmiku?
3) Osoba robiaca filmik wkleja z reguly advancy od 1 lvla a ty cos od 45 chyba czy cos. A 45 jakis miesiac temu spokojnie miales.

Odpowiedz na razie na to bez sklinki ok, da sie to zrobic. Na pewno tylko zamiast "cymbal" "lama" "noob" albo inne podobne slowa wstawiaj "." albo "," i na pewno ladniej to bedzie wygladalo.

P.S.
Po "i" nie daje sie "j". Tak w sredniowieczu pisali wyksztalceni chlopi

Ojej... nikt cie nie kocha?? to smutne moze cie przytulic? Jak chcesz to badz przy tym, ze to plagiat... ale mowie ci ze jestes w bledzie.

Btw... zrob druidem conajmniej 40lvl to pogadamy dziecinko

Ostatnio edytowany przez Dalio - 30-12-2005 o 22:48.
Dalio jest offline