Ehh.... te dzieci. Jako, ze pliku nie da sie juz dzisiaj sciagnac (bynajmniej u mnie), to sprawe skomentuje jutro. Chcialem natomiast zaznaczyc, aby nie wstawiac glupich postow, ktore obrazaja innych forumowiczow... Powiedzcie mi, co ma umiejetnosc grania w Tibie, do umiejetnosci wylapywania plagiatow? Zamiast tyle siedziec przed komputerem, gdzie o tej godzinie powinniscie juz spac, poczytalibyscie slownik, bo nie pisze sie "jusz", tylko "juz", podobnie bedzie ze "spokuj"... powinno byc "spokoj". Chec wyzywania rodzicow strony przeciwnej uwazam za rynsztok. Kultura polska zanika w tym kraju. Jednak wiek nie czyni czlowieka lepszym. Zastanowcie sie nad swoim postepowaniem, bo Tibia jest jak MediaMarkt, nie dla idiotow. Jesli zas myslicie, ze obrzucenie mnie blotem poprawi wasze ego, to wasze miejsce jest jeszcze w piaskownicy z lopatka i grabkami. Prosze jeszcze raz, nie mieszajcie w sprawe "plagiatu" rodzicow, albo tego, kto ma jaki lvl i czy umie grac w Tibie... Jesli okaze sie, ze zostaly tutaj naruszone jakiekolwiek prawa autorskie, to postaram sie, aby poniesiono za to odpowiednia kare.
Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci,
Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę,
Bo wstydem jest nie szanować
Tego co dla innych święte.
Słabością jest duma, jeśli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty,
Który czuje, a los dla niego jedyny...
|