Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2005, 16:30   #11
Sow@
Guest

Domyślny Wspołczucia czy aby napewno?

Nie wiem jak zacząć, ale to co ty tutaj opisałeś to jest wiele prawdy. Wcale tak nie jest, że to tylko dzieje się na tym serwie, ale również na innych. Sam przekonałem się tego na własnej skórze. Ja uważam, że słusznie zrobiłeś. Tylko jest jedna sprawa. Wspomniałeś o ziomku, który może jeździ na wózku lub nic nie robi tylko gra w tibię. Moim zdaniem nie słusznie go oceniłeś. Mimo, że może był najgorszym chamem nie powinieneś tak o nim gadać. Sam to wiem. Jednak poruszyłeś ważny temat, który dobrze, że poruszyłeś. Mianowicie chamstwo high lvlów. Są tu dwie strony medalu. Wiele razy spotkałem się z high lvlami, którzy zabijali mnie lub innych dla zabawy (najwyższy mój lvl 19). Myślimy wtedy, że są oni pyszałkami i wogle do d***. Jenakże zastanówmy się czy gdybym ja miał taki high lvl nie robił tego co oni mnie. Jest to dobry temat aby o takich rzeczach pogadać. Mam kumpla (28 lat poznałem w tibii). Poznałem go jak ja miałem low a on high. Wyjaśnił mi, że pomimo jest high lvlem szanuje innych. I tego trzeba się nauczyć to nie ma być gra, że jak mam kumpli i plecy to mamy wszystkich zabijać. To ma być gra gdzie każdy każdego szanuje.Wkurza mnie to, że wiele osób co umnie grać na początkujących mówi noob. W ten sposób okazują, że są gorsi od nich. To mnie wnerwia . Nikt nikogo nie okrada z kąd. Owszem takich low lvl, którzy się kozaczą i przeklinają prowokują itp. Należy zabijać. Moim zdaniem stary dobrze, że skończyłeś z grą i dobrze, że to tak nagłośniłeś. Myśle również, że powinieneś na innych forach to rozgłosić. Mam nadzieję, że ten temat będzie miał duży rozgłos.
  Odpowiedz z Cytatem