Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ariama
Forum jest to cos na czym KAZDY moze wyrazic swoje zdanie hm... byc mzoe wiem co to jest dlatego ze jestem w liceum a nie tak jak ty w szkole podstawowej ..... pojedziesz mnie?? jak?  ty polowy zdan ktore piszesz nierozumiesz znaczen
@Taube coz ale niestety Walekifa nieumie dyskutowac i odrazu mnie "jedzie" jak on to mowi takze kto kogo obraża ?
|
Po.1 Jestem w gimnazjum

13-14 lat(niedługo urodziny ;d) To rocznik 1 gim.
Po.2 Niestety nie należe do osób które nie rozumieją co piszą,jak już mówiłem wychowałem się wśród starszych pokoleń,róznych grup społecznych (skate,punkowie,Brudasi) zadaje się się z inteligentnymi osobami,nie z plebsem.Myślisz że mój wiek mówi o mnie wszystko??natomiast ja nie wierzę że ty masz 17 lat.Bo twoje posty stoją na owiele niższym poziomie.
Po.3 Wracając na pandorię.Sądzisz że po lvl'u możesz poznać moją wiedzę?? Jestem na tym serverze od początku.ty zapewne nie pamiętasz wojny ze szwedami,erze Yatteringa,Oblężenia thais,Panowania Nareliego na serverze.Wiem o tym serverze dużo,bo gram na nim od początku.tutaj wykształciłem się z nooba na normalnego gracza,założyłem rodzinę Wizardów,z której przetrwała tylko Anetka.
Lvl i Wiek to nie wszystko...