Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2005, 22:14   #1705
teletoobis
Użytkownik Forum

teletoobis's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
teletoobis ma numer GG 2751608
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gajutus z Samery
22lvl knight skille 59/56 (cienkie ;/ ale do nie dawna sie nimi nie przejmowalem ) które rosną. Bright sword, Knight armor,plate legs crown helmet tower shield. Na co moge teraz chodzic?? a na co w najblizszym czasie?? (chodzi mi o skille 65/60, 70/65). NIe mam 4 mLVL więc nie moge narazie uzywac UH i HMM.

------------------------------
------------------------------
PS. 4Mlvl będzie juz przy skillach ok. 65/60
Z góry dzięki za odpowiedzi

więc radze najpierw poskillować zanim pójdziesz expić
ale jednak podam
Hmmy możesz używać bo one nie są od 4 mlvla. Bardzo opłacalna jest Dark Cathedra. Naprawde warto. Oczywiście tylko poziom -1. Na tarantule możesz iść ale luruj po 1 max 2 bo jak najdzie Cie 8 to teletoobisie mówią papa
Posiedzisz tam godzinkę niecałą i jeśli będzie mało ludzi to conajmniej 2k expa i 1.5k gp . Na późniejszych skillach też DC tylko zawsze bierz ze sobą UH-y a skoro nie masz 4 mlvla to IH-y no i oprócz HMM-ów przydałyby sie jakieś 4 GFB na assasinów
Mam nadzieję że pomogłem

edit:
@poisoner
na nic? lol! Z żarciem i exurą może iść np na soldy czy może lepiej niech biega po trollach?

*2 rady od teletoobis'ia:
1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie
2.TULIMY!

Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/
Cytuj:
Bana nie ma a jednak jest a mimo to pisze :/ wtf?

Ostatnio edytowany przez teletoobis - 31-12-2005 o 22:17.
teletoobis jest offline   Odpowiedz z Cytatem