Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2005, 22:29   #27
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
ROTFL a ja zawsze na Rook uzywalem mace albo hatchet poniewaz 100 razy latwiej to zdobyc niz katane (w jaskiniach szkieletow dla PACC zwykle lezy tego pelno na ziemi i wystarczy miec tylko line i nawet na 1 lvl wpadamy, bierzemy co trzeba i uciekamy) a roznica jest naprawde niewielka.
Katane tez jest bardzo prosto zdobyc, a jest lepsza.
Cytuj:
BARDZO latwych, szczegolnie jak jest pelny spawn po drodze
Kupujesz kilka life fluidow i wymijasz spawn, takie trudne?
Cytuj:
Pozatym pomijajac demony i behemoty to rycek z sov/sca tnie 1/3 do 1/2 exp luzno przy podobnych lvl.
Mi chodzilo o sytuacje kiedy knight tylko blokuje, a nie expi blokujac.
Cytuj:
Wiesz na Secura jest druid na 40 lvl z 80 mlvl i byl rycerz na 35 z 92 sworda, ale to nic nie znaczy, normalny gracz ma zwykle skille 50-60 na 15-20 lvl a power gamerzy ktozy laduja tylko lvl nawet jeszcze mniej.
No widzisz ale sa tacy ludzie, a nie tak jak tamten napisal ze nie ma zadnych, a im szybciej sie zrobi dobre skille, tym latwiej sie pozniej gra i expi duzo szybciej i nie trzeba sie meczyc na potworach typu dwarfy.
Cytuj:
I pozniej masz tak jak moj kolega co to sie uparl robic 80+ dista na geomancerze, teraz chodzi i ginie/marudzi ze nie ma na czym expic palkiem bo ghoule, skaraby, soldy sa za latwe (czyt. za wolny exp) a lepsze potwory albo go doganiaja albo bija tak ze moze pasc na 1 cambo... to samo z rycerzem.
Jesli chodzi o knighta to na skilach 80/80 juz spokojnie moze zabijac mocniejsze potwory, nawet jesli ma 20 lvl. A ma zdecydowanie lepiej niz pall bo pall musi uciekac i go potwory moga dogonic, nie ma tarczy i ma mniej zycia. Sila knighta zalezy w 75% od skilli, lvl to tylko 25% (wiecej zycia i lepsze uhanie, ale jesli masz slabe skile to zawsze bedziesz robil waste uh expiac).
Cytuj:
Idac na demony rycerz na 100 lvl uzyje 10 BP UHow, sorc na 100 lvl na tym samym huncie uzyje 30 BP SD:
Ale zgarnie duuuzo expa.
Cytuj:
Koszt rycerza 35k, koszt sorca tez ~35k... sorc zgarnie 200k expa, rycerz 100-150k.
Ja mowie o czystym blokowaniu bez zarabiania expa przez knighta.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem