Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2006, 08:57   #237
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadrill
Mythera
Gram na tym serwerze od rozpoczęcia gry w Tibię, więc już go dosyć dobrze znam.
Serwer nie jest przeludniony, na początku tego roku były kolejki w późnych godzinach, aktualnie nie byłem w kolejce od paru miesięcy. Na serwerze przeważają bry, lecz jest trochę polaków. Bry nie są wnerwiające, nie ma za dużo proszenia o itamsy oraz hamskiego zabijania potworków.(są to pojedyncze przypadki)
Atmosfera na serwerze jest miła, nie ma jakichś narodowych wojen, albo wojen gildii. Nieraz przebiegnie jakiś początkujący pk w celu zrookowania go, albo h-lvl goni gościa, który mu coś zwinął... choć nie jest to częste.
Oczywiście, najwięcej pkerów jest w Carlin, w Thais średnio, a w Ven najmniej.
Na rooku nie ma wielkiego przeludnienia, lecz też spotkasz nieraz garstkę osób właśnie huntujących w tym miejscu.
Najwięcej jest pkerów h-lvli, lecz nie biją bez powodu. Prawie żadnych pkerów polaków.
Ceny:
Fire Sword: 5 k
Knight Armor: 10 k
Fire Axe: 8 k
BoH: 60 k
Dragon shield: 3 k
Plate legs: 600 gp
Giant Sword: 30 k
Crown armor: 18 k
Crown Shield: 8 k
Skull Staff: 10 k
Blue robe: 20 k
Crusader Helmet: 8 k
Crown Legs: 30 k
Medusa Shield: 25 k
Crocodlie Boots: 1-2 k

Serwer jest całkiem niezły, nie ma nadmiernego pkerstwa. Po jakimś czasie znajduje się grupkę zaufanych przyjaciół. Polecam serwer.
Pozwolę sobie dać komentarz do tej wypowiedzi.. cóż... jesli tak dobrze oceniasz mythere... jest to conajmniej dziwne... Na tym serverze nie ma co grać, jest stracony. Wnioskuję, patrząc na lvl twego chara w profilu, że nie orientujesz się w całej "polityce" mythery. Wygląda to mniej więcej tak że rządzi gildia Invincible Souls. A tak w zasadzie to wygląda na to że serverem rządzi Ledy Bekka. Nie zastanawiało Was nigdy czemu to własnie ona zawsze przewodzi w najlepszej brazylijskiej gildi, skoro to nie zawsze ona miała best lvl ?
Mnie i znajomego interesowało... pare keyloggerów... i mamy, może nie dowody, ale - Lady Bekka jest ownerem prawie wszystkich h lvli na mytherze. Na 100% w jej posiadaniu są postacie - "Golden Breath" ; "Cobra Syphon" ; "Wizard Wave" - jedynym który się zachował jest Sir Corn. Ale coś mi mówi ze on też wkrótce dostanie propozycję "sprzedajesz postać albo hunt".
Serwer jest stracony, odkąd Eclipse oraz Arkangels zawiesili broń....
Przepraszam za takiego offtopa, ale chciałem Was po prostu przed tym światem 'ostrzec'
Gallar jest offline   Odpowiedz z Cytatem