Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Po.1 Jestem w gimnazjum  13-14 lat(niedługo urodziny ;d) To rocznik 1 gim.
Po.2 Niestety nie należe do osób które nie rozumieją co piszą,jak już mówiłem wychowałem się wśród starszych pokoleń,róznych grup społecznych (skate,punkowie,Brudasi) zadaje się się z inteligentnymi osobami,nie z plebsem.Myślisz że mój wiek mówi o mnie wszystko??natomiast ja nie wierzę że ty masz 17 lat.Bo twoje posty stoją na owiele niższym poziomie.
Po.3 Wracając na pandorię.Sądzisz że po lvl'u możesz poznać moją wiedzę?? Jestem na tym serverze od początku.ty zapewne nie pamiętasz wojny ze szwedami,erze Yatteringa,Oblężenia thais,Panowania Nareliego na serverze.Wiem o tym serverze dużo,bo gram na nim od początku.tutaj wykształciłem się z nooba na normalnego gracza,założyłem rodzinę Wizardów,z której przetrwała tylko Anetka.
Lvl i Wiek to nie wszystko...
|
Coz po 1 ja sie szykuje do matury a ty za pare lat dopiero egzamin gimn. ale ok.
po 2 hm...w czasie wojny gdy jak mowisz bylo oblezenie thais gdy ty siedziales zapewne w depo tak jak inni ja walczylam ze szwedami majac red skulla i wlasnie yattering z tie uratowal mnie przed goniacymi mnie szwedami no ale ok neiwiem moze twoja wiedza wychdozi poza to co uslyszysz stojac pod depo lub wyczytasz na tibia.com?? no nic Pozdrawiam