Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miłosz
Jak każdy wie zadaniem Knighta w huntach to blokowanie, grałem paladynem ale znudziło mnie pvp i zrobiłęm sobie na non Knighta.
Narazie mam 20 level ale cały czas dręczy mnie pytanie, czy dam rade blokowac z lagami?
Chodzi oto że mam starego kompa(już z 5 lat) do tego neta osiedlowego(ostatnio często kicka) i jak wchodze w jakąs dziure w tibi lub schodami w góre to na chwile gra mi się tnie(prawdopodobie wczytuje mape) i niewiem czy w przyszłości np. dam rade bloknąc Demona, Dragon Lorda, czy nawed Dragona. Skoro na demona trza wejsc w teleport to przez te 2-5 sek co mi się gra zatnie to Demon może mnie rozpier... , więc prosze was o pomoc mam dopiero 20 lev i nic niestrace robiąc nową postac.
Prosze nieodpowiadac w stylu kup lepszego kompa i neta albo kliknij w przycisk szukaj bo niekażdego stac na new kompa -.-(niemówie że jestem biedny ale wiecie, oceny  )
|
Hmmmmmm... Lepszego kompa nie musisz kupować choć przydałoby się dokupić RAM (tak żeby z 256 było). Ew. w przyszłośći płytę główną i procesor.
Jednak skoro na razie jeszcze nie możesz kupić to hmmm... Co do huntów - knight chodzi na nie by zarobić/zdobyć EQ. Możesz od czasu do czasu, chodzić, na odpowiednim lvlu, by zdobyć EQ

Hunty to tylko część gry knightem i to część niekonieczna.