Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2006, 15:25   #1
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny Prośba do adminów

Witam serdecznie!

Chciałbym tutaj naprawdę zaapelowac w tym poście do was drodzy administratorzy, aby ograniczyć jakoś dostęp do tego forum dzieciakom, które naprawdę nie znają podstawowych form gramatyki. Nie wiem - można przecież wprowadzić dyktando przy rejestracji na forum, które będzie trwało np 1 minutkę i jak ktoś zda to może zostać zarejestrowany, a jeżeli nie to oczywiście wiadomo.

Drażni mnie to, i to nie tylko mnie, że 60% użytkowników tego forum nie zna podstaw poprawnej polszczyzny i zamiast czytac to czasami trzeba rozszyfrowywać o co danemu autorowi chodzi. Zawsze można dodać też autowykrywacz błedow, który będzie je automatycznie zmieniał na właściwą formę.

Piszę tutaj w imieniu wszystkich, których to naprawdę drażni. Jestem tutaj rok i czasami wydaje mi się, że jestem w przedszkolu gdzie dopiero niektóre dzieci uczą się czytać i pisać.

P.S : zaraz spadnie tutaj grom z jasnego nieba czyli tłum "niegramatycznych", że są dyslektykami. Chciałbym przypomnieć, że badania donoszą, że 84% polskich dyslektyków to poprostu ściema. Dysleksja jest naprawdę rzadkim eventem wśród młodzieży, a nabywają ją nieliczni.

Mam nadzieję, że pod tym postem podpisze się wiele osób.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 01-01-2006 o 15:26.
szkodi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.