<kaszle>
chyba brakuje tu mojego głosu..
nie będę teraz wymieniać do kogo piszę, tylko napiszę po prostu co o tym myślę:
to, na co cierpi serwer to noobstwo, nie dysortografia
fakt faktem, osoby, które w swych postach robią setkę błędów należałoby odesłać do word'a, lecz jeśli taka osoba ma jednak coś konkretnego do przekazania nie widzę powodu, dla którego miałaby jednak być tępiona w tak drastyczny sposób
mnie osobiście o wiele bardziej razi, jak ktoś miast po polsku strzela sobie tekst z masą cyferek pośrodku słów, powiększa czcionkę nie wiadomo po co, oraz używa 'slangowo tibijskij' zwrotów co chwilę
przez tekst z ortami jestem w stanie przejść, ale wolna amerykanka mnie odrzuca i muszę się zmuszać do przeczytania jej jeśli zamierzam zapoznać się z całym tematem
trzeba pamiętać o częstych przeciążeniach serwera i lepiej nie myśleć nad tym, jak go przeciążyć jeszcze bardziej
jedyne co można przeciw temu zrobić, to dać stosowny znaczek gdzieś na forum, na górze czy na dole z stosownym antyort-apelem
a jeśli to drażni jakiegoś użytkownika tak bardzo.... mam pytanie - czemu nie włączacie się w akcję 'bykom stop'? nie dacie obrazka i odnośnika jak zrobiła tak spora liczba użytkowników w swych podpisach
@szkodi
wiedz, że pomimo poważności portalu, jak i poważności forum...
statystyczny przedział wiekowy użytkowników tego miejsca robi swoje - a to już nie wina modów i adminow i oni temu zapobiec w jakiś sposób raczej nie mogą
czemu więc nie wprowadzić jeszcze nagonki na tych, którzy zaśmiecają polski język zwrotami obcego pochodzenia?.. to jest forum publiczne mimo wszystko i jakaś wyrozumiałość innym się należy
d.Taube