Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2006, 19:13   #12
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

<kaszle>
chyba brakuje tu mojego głosu..

nie będę teraz wymieniać do kogo piszę, tylko napiszę po prostu co o tym myślę:
to, na co cierpi serwer to noobstwo, nie dysortografia
fakt faktem, osoby, które w swych postach robią setkę błędów należałoby odesłać do word'a, lecz jeśli taka osoba ma jednak coś konkretnego do przekazania nie widzę powodu, dla którego miałaby jednak być tępiona w tak drastyczny sposób
mnie osobiście o wiele bardziej razi, jak ktoś miast po polsku strzela sobie tekst z masą cyferek pośrodku słów, powiększa czcionkę nie wiadomo po co, oraz używa 'slangowo tibijskij' zwrotów co chwilę
przez tekst z ortami jestem w stanie przejść, ale wolna amerykanka mnie odrzuca i muszę się zmuszać do przeczytania jej jeśli zamierzam zapoznać się z całym tematem

trzeba pamiętać o częstych przeciążeniach serwera i lepiej nie myśleć nad tym, jak go przeciążyć jeszcze bardziej

jedyne co można przeciw temu zrobić, to dać stosowny znaczek gdzieś na forum, na górze czy na dole z stosownym antyort-apelem
a jeśli to drażni jakiegoś użytkownika tak bardzo.... mam pytanie - czemu nie włączacie się w akcję 'bykom stop'? nie dacie obrazka i odnośnika jak zrobiła tak spora liczba użytkowników w swych podpisach

@szkodi
wiedz, że pomimo poważności portalu, jak i poważności forum...
statystyczny przedział wiekowy użytkowników tego miejsca robi swoje - a to już nie wina modów i adminow i oni temu zapobiec w jakiś sposób raczej nie mogą

czemu więc nie wprowadzić jeszcze nagonki na tych, którzy zaśmiecają polski język zwrotami obcego pochodzenia?.. to jest forum publiczne mimo wszystko i jakaś wyrozumiałość innym się należy

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 01-01-2006 o 19:17.
Taube jest offline