Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2006, 18:51   #11
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amirez
Zawsze mozna bylo wyplacic sie z wojny bylo osoby ktore nie mogly ale to przesada ze ktos zaplaci zeby byc wolnym a teraz go za to zabijaja

LAMERSKIE
Lol, co jest bardziej lamerskie zabić kogoś , kto od zawsze był wrogiem czy zostawić kolegów i jeszcze płacić za ich śmierć (bo kasa którą zapłacił na pewno poszła na koszty wojny)?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez medivh
Lepiej jest chyba sciagnac kase od typa o potem go zabic co nie wtedy dostanie jeszcze wieksza naucze i moze nie bezdie walczyl dalej , bo straci kase i potem jeszcze padnie , wiec mamy 2 w jednym.
W 100% się zgadzam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
Jestescie wielkimi noobami, to nie tyle co lamerskie, ale poprostu brak honoru (jesli w ogole wiesz co to znaczy posiadac honor).
Arcania is Arcania. Poza tym o honorze i o tym co jest gorsze napisałem wyżej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anomen
Szczęście , że jestem na rooku jeszcze.
Miałem na Arcani 2 postacie na meinie (nadal są) i kiedyś typek o imieniu Eragon Deon (podobne do mojego ciekawe czy czytał tą książke )
i on był w DPFT i zaczoł mnie walić dla żartów trowing starami a był knightem.Zabral swoje trowing stary do plecaka i mówił , że to ja wziołem i zaczoł mnie lać do red hp (do red hp bo ucieklem do depo)
Więc wierze , że DPFT są niesprawiedliwi i zabijają innych.
Zgadzam się też z utratą honoru o której wspomniał kolega.
Trzeba moim zdaniem zakończyć rzeź jaka psuje Arcanie
DPFT to PA i są niesprawiedliwi. Szkoda tylko, że dowiadujesz się o tym po wojnie z ez.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diego
MOże to będzie głupie ale uważam że wszystkie klany które nie mają sojuszu z Fosfikiem powinny stanąć przeciw niemu i zrobić z tym porządek. O i tyle
(wiem że to głupie ale to prawda)
Takie coś już było i nazywało się Era Zero. Szkoda tylko, że po 3 miechach (?) walk, Turtles wygrali...
patrikozzz jest offline   Odpowiedz z Cytatem