Jak dla mnie uogolniacie tak czy owak slowo noob.
Nie wiem w jakiej grze to zostalo pierwszy raz uzyte (szczerze - nie obchodzi mnie to) ale w tibii jest to osobnik i majacy 8lvl i 100 lvl ale ktory upiera sie przy tym ze wszystko wie po drodze osmieszajac sie kilka razy. Taki noob na 8 lvl poprosi kumpla na 100 lvlu zeby ciebie "chóntowal" za byle *******e albo na 100 lvlu sam wymierzy "sprawiedliwosc".
A na forum istnieje gatunek ludzi leniwych, ktorym wszystko trzeba wylozyc ladnie na tacy i jeszcze byc przy tym milym po napisaniu tego samego n-ty raz. Taki czlowieczek nie dosc ze nie chce wyszukiwac to jeszcze na dodatek bluzga jezeli nie chcesz mu pomoc. chcecie przykladow? Wejdzcie na #tibia.pl i posiedzcie 2 dni. Na bank kilka takich osob sie zrzuci.
A to nie potrafi run kupic w sklepie, a to konta nie potrafi zalozyc itepe itede.
EDIT:
Cholercia tak sie rozpisalem ze zapomnialem podac jakis istnotny sposob na zwalczanie takich ludzi.
No to po to sa warny. Napisze jeden temat zle, dostanie 6 pkt na twarz i jak nie jest leniem to zacznie szukac zeby bana nie zlapac lub wkurzy sie, zalozy temat jaki on to biedny nie jest, albo zaspamuje cos (lub cos jeszcze innego) i dostanie bana. Karani sa recydywisci, jedynie "hackerzy" dostaja bany z miejsca.
Ostatnio edytowany przez Ville - 01-01-2006 o 20:34.
|