Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr Wadi
hahah szczere ..  mam 148 level i expie TYLKO na demonach .... dla mnie nie ma sensu expić na innych potworach bo zamało expa za nie sie dostaje .. :/
mam : magic plate armor , golden legs , demon helmet , shield of master mind , boots of haste , magic sword ale głównie wale z runek takich jak : SD , GFB , EXPLOSION i uzywam czarów do atakowania ;] zawsze mam przy sobie z 3 manarune ;] jestem SORCERER ;]
|
I co chciales przez to przekazac? Ze jestes noobem bo nie potrafisz grac na rl tibi tylko siekasz na otsach z expem 100x czy ile tam jest? Czy co bo troche ciebie nie rozumiem.
Cytuj:
shield of master mind
|
Jak cos to Shield of the Mastermind albo Mastermind Shield
Poza tym jak juz piszesz SD i GFB z duzych liter to nie
Cytuj:
EXPLOSION
|
tylko Explosion.
Zabawne, temat, w ktorym ludzie wysmiewaja noobow i jak widac, nooby siebie.
Kiedys majac cos kolo 20lvla robilem lootbaga expiac na soldkach z pojedynczymi spawnami guardow i przychodzi jakis ~25palek, ktory probowal ukrasc loota. I nie idzie do gory tylko rzuca i biegnie w spawn soldkow i guarda (oczywiscie ciagle szedlem za nim). Jak zobaczyl wlasnie guarda zaczyna zawracac jednak z mala moja pomoca padl. Niestety nie udalo mu sie ukrasc mojego lootbaga, a swojego plecaka juz nie odzyskal.