Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2006, 12:35   #32
Cashigus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Cashigus ma numer GG 7171566
Problem

[quote=Manrox][quote=Cashigus]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manrox
Witam. Tutaj zamieszczam mój następny poradnik, tym razem raczej bardziej szczegółowy. Jego odmienność od innych, polega na tym, że nie pojawiają się w nim LITERÓWKI.

MAGIA SPONTANICZNA NA ROOKGARDZIE NIE WYSTĘPUJE. TYLKO RUNA ANTIDOTE (ALE TO JUŻ RUN)

LEVEL 8-15:

SWAMP TROLLTo jest także jeden z pierwszych potworów maina. Tylko uważaj, zatrówa. Exp to 25, loot to kasa, fishing rod i ryby. Tego zabijaj najczęściej.

Sprawdź sobie w słowniku poprawnej polszczyzny dwie rzeczy: czy wiesz, że jeśli na końcu wyrazu jest ów, to ó ZAWSZE jest kreskowane?? A druga, run i runa to jedno i to samo, i piszmy to tak jak nam sie podoba.

A co do kolorów, sam się trochę zdziwiłem kiedy zobaczyłem mój poradnik. Zauważyłem że Amazon i inne są nieczytelne, a przy niektórych nie dałem myśknika i się jeszcze zlewają.
Gwarantuję wam, że to co dzisiaj dokończę będzie 100x czytelniejsze niż pierwsza część.
Nie mów jak nie wiesz! Otóż sprawdziłem w słowniku ortograficznym jak się pisze zatruwa. I jak? Jeśli jeszcze nie wiesz wstawiam link: http://so.pwn.pl/slowo.php?co=zatruwa
Pomyśl zanim napiszesz...

@down
Sprawdził, że niepotrzebnie się ze mną kłócił i teraz zasłania się stroną, bo nie ma nic na swoje usprawiedliwienie...

Ostatnio edytowany przez Cashigus - 03-01-2006 o 16:30.
Cashigus jest offline   Odpowiedz z Cytatem