@Up
Nie machne palcem i wszystko sie nie zrobi, to nie jest "robota" na 5 minut, ten koles o***al juz tyle ludzi ze to szok, nawet sobie nie wyobrazasz.
@Bosman
Tak, dziwne, to dlaczego mowil ze zaplacil 1 rate za postac i ma tylko crown set narazie? i jak zaplaci druga to dostanie SCA i DH ? Nie sciemiaj, i nie pisz bzdur na tibia.com, bo nic znow nie wiesz a pleciesz piate przez dziesiate. Chce zamienic cos z mojego eq i kasy zeby pomoc dla przyjaciol, moze nic o tym nie wiesz bo wpierw zeby pomoc trzeba miec przyjaciol. Jeden zostal shakowany a haker okroil domek drugiego, full eq 2x poszlo sie sypac, dobrze ze SOV ocalal. Nie wiesz to nie pisz. Proste? No mam nadzieje. I teraz mi nie pisz ze jak ja nie wiem to tez zebym nie pisal, ss jest niezbitym dowodem tego, przedstawia nawet kim jest nowy wlasciciel, sprzedales to powiedz to a nie jak zwykle sypiesz sciema. Tyle
@down
Ostatnia? Nie sadze, kazdy sie o to do mnie rzuca, wiec czemu ja nie moge do kogos za to samo sie rzucac? To tak samo, jakbym kiedys uzywal tgg i sie potem rzucal do kogos ze to robi, nie uwazasz?
Ostatnio edytowany przez Majk3l - 02-01-2006 o 15:28.
|