ehhh
To samo jest na myth trudno cokolwiek osiągnąć niestety... u mnie np. 60 elite knight, 29 royal palladin, i 42 tez elite knight odpalali mnie za to ze ktos wbił ich qmpla w fire fielda (napewno znacie ten trick z drabinka xD) a ja podszedlem i napisalem do tego kolesia co go wepchnol ,,omg you are noob..." i wtedy ten co zrobil trapa uciekl a tamten sie odafkowal :S niestety zaraz przybiegli jego qmple... ci co wymienilem powyzej... mialem przy sobie 7 uh... probowalem jakos sie bronic a dokladnie skakalem po schodach, niestety pallek mial sd... po 1 wyrazie pisalem do swojego qmpla zeby mi pomogl i ciagle biegalem po schodach
a on mi na to : ,,Nie moge wlaśnie patrze jak rookuja factor knighta" to mnie juz dobilo... z 7 uhami ja na 24 lvlu bronilem sie przed tymi olesiami przez pol godziny pozniej wlgowal sie qmpel, przybiegl i zaraz ci kolesie zaprzestali swojego ,,boju"
tak u nas jest co jakies 3 dni qmple siebie huntuja, ludzie sa bez zasad potrafia ci pwoiedziec ze np. zaplacisz 5 k i nie jestes huntany(nie chodzi o mnie) i 5 min po zaplacie padasz jak tylko wyjdziesz z depo... w tej grze dominuja hmmm jakby to okreslic... dzueci nie rozwinieci psychicznie(nie chodzi mi o zadna chorobe czy cos bo to nie jest nic zabawnego ale o tych ktorzy maja jescze psyche 7 letniego dziecka)