Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2006, 14:47   #3748
Mystic Bosman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majk3l
@Bosman

znow piszesz bzdury, nic nie wiedziac, jestes dla mnie zalosny. A co do spotkania z dresami, hehe, juz nie boli, nawet mocno nie dostalem, ale ciekawe co ty bys zrobil jakby ciebie 7 klepalo , dostalem tylko w warge i w czolo, wiec nie jest najgorzej, 3maj sie plebie

ech a myslalem ze ich naklepales gowno wiem ? to co mi mowiles ze 168 lvl hackujesz? pozatym skad niby hacker wiedzial ze znasz nerke w rl , wiedzial jaki masz eq i skad nagle potem wiedziales ze mial vampire shielda , moze kupil demonke/mms w miedzy czasie? czemu do kotra hacker sie dowalal ze sharuje skad by to wiedzial , ach i tradycyjne 5 sekund za duzo przeciwko tobie dowodow. dziwne ze ancient helmet sprzedales Shu Blaze. elo .

BEZ ODBIORU W TYM TEMACIE.

ps.

Down.
No a Nerka szopke odwala ze go hackneli znasz tego hackera? bo ty nim jestes , zbyt duzo przemawia przeciwko tobie , pozatym mowiles mi o tym 168 elite z czego sie smialem ale ty twierdziles swoje , dziwne ze na hydry latasz i itemy z celesty zamieniasz na Eternie xD

Ps kolejne.

Po co piszesz ze to nie ja postuje skoro ja a to mozna latwo sprawdzic Omander udowodnij to . uratowalem zycie? bo jak grales swoim charem to byles normalny , teraz wszystkim wam sie w dupach poprzewracalo dlatego ja i Revul niegramy bo ta gra to syf ;ppp a co do tego ze nowa osoba gra Bosmanem to sie bede wypieral , dopoki niebedzie new ownera a poki niema to sie wypierdam , a ze ktos gral ze mna to nie znaczy ze juz kupil acc bo rownie dobrze mogl grac u mnie.

Acha Luckor zaczynasz sie jak noob zachowywac piszac wyraz za wyrazem zamiast pelnymi zdaniami ;p

Thristen. - to mnie roz***ales z tym ze widac po ortografii hahahaha xD elo .

Ostatnio edytowany przez Mystic Bosman - 02-01-2006 o 16:17.
Mystic Bosman jest offline   Odpowiedz z Cytatem