Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2004, 14:23   #8
Vorment
Użytkownik Forum

Vorment's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2004

Domyślny

Mam jedno pytanie.
Dlaczego ty podales takie magiczne skille ja gram na nowym servie teraz i najlepszy knight w axe ma 85, a ty podawales jakies 90/90 80/80 malo komu sie chce tak trenic. A wlasnie mozecie mi nei wiezyc ale ja knightem na 17 levelu skille 49/47 Serpent Sword Beholder Shield Plate armor plate legs steel helmet butki szaliczek zabijam solo minotaur guardy bez problemu wiekszego, a z moja kolezanką 11 levelową druidką mlevel 15 bojemy dwarft guardy (ona wali z hmm) Piszesz o jakis skillach olbrzymich a ja hity max za 45 chyba dostalem i to tylko raz. Wedlug mnie przesadziles ze skillami, serio. Jeszcze jeden przyklad:
Moj kolega elite knight 36 level skille ~62/61 ( chyba na takich to robil) bije masowo cyce na edron. Po dedzie stracil chyba 80k expa nei pamietam i nadrobil to w ciagu ... uwaga uwaga 3H !!!!!! To jest po prostu neimozliwe jak na moj gust on ma crown seta bright sworda dragon shielda i cos tam jeszcze i taki mass cycow ?? Z twoich informacji wynika ze skille 50/50 wystarczaja do zabicia jednego a jak on expil to bylo po 4-5 naraz

P.S Prosze mi to wytlumaczc, MISTRZU

P.S 2 Czekam na dalsza czesc poradnika moze bedzie spox
32 lvl
75/60
m lvl 13

A bylo : 33 lvl skills 76/61 m lvl 14

<*&*> ReTiReD <*&>
Vorment jest offline   Odpowiedz z Cytatem