Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goox
moge zrobic wyjatek i napisac ci ( : ; )
|
Ogólnie chodzi o to, że jest zbyt dużo osób robiących wszystko na popis. Nie to, że mam coś konkretnie do Ciebie .. ale już widziałem zbyt dużo osób, które "wykonały" basilisk questa, znalazły questa na Helmet of the Stars itd., ale oczywiście nie mają dowodów albo ich dowody to fake. Dużo osób robi dziwne rzeczy dla "sławy" więc .. chyba mnie rozumiesz, że moje podejście do tego jest dość sceptyczne.
Co do opisywania questa na forum .. oczywiście, że tego nie rób ponieważ quest spoiling jest wbrew zasadom tego forum. Odkrywanie "sekretów" na forum publicznym uważam za głupotę tak jak to było z pewną "sekretną" do niedawna jaskinią ze scarabami. Po co zostawić sobie fajny spawn scarabów do expienia w spokoju skoro można wszystko opisać na forum :/ Moim zdaniem najlepiej pokazać screena a resztę przemilczeć

Niech inni kombinują jak się tam dostać
Ogólnie zawsze przedmioty z nowych (ew. mało znanych) questów, lub poprostu rzadkie przedmioty będą cenne, i to nie ze względu na swoją użyteczność, obrone, atak ... poprostu dlatego, że są ładne albo rzadkie.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"