Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2006, 15:17   #26
Chessterr
Użytkownik Forum

Chessterr's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005

Domyślny

Nie uwierzycie jaką dostałem wiadomosc nad PW od jakiegoś "koczko"
siemka

--------------------------------------------------------------------------------

"Cześć
Ty ****a głupi *****ie myślisz że masz 12 czy tam 14 lat to możesz kozaczyć? Ze mozesz wdrażąć programy naprawcze dla noobów na tym forum? W łeb sie *******nij człowieku NIe masz pojęcia o tibi ani o tym forum. JEsteś głupim niewychowanym gówniarzem, który naśmiewa sie z biednych nobów, a sam nim jest. TY głupi czawesie ze śmeietnika jeśli ci sie nooby nie podobaja to mozesz napisać na ten temat do dziewczyny albo bravo. Tam napewno pocieszą cie dobrzy ludzie, może dadzą ci jakieś wskazówki, co powinieneś zrobić w sytuacjach niezwykle dla ciebie stresogennych, gdy widzisz nooba. TY cioto możesz zamieścić mój odezw, na twój gówniany temat na forum.
Myslisz że robiąc szambo z forum takimi żałiosnymi tematami podliżesz się adminom? Gówno jesteś cienki jak siki pająka, a twoj temat tymbardziej.
NIch żyją nooby Noby [][][] [][][] [][][]"

I jak tu im pomagać?

@edit
Wow a teraz spam na gg. Zapowiada się ciekawa zabawa. W takim razie.
1. nie można go zraportować.
2. nie można dać dobrej rady
3. Chyba może gtroskzez nim siepodręcze/

@edit2
A teraz pan Koczko mówi ,ze te forum jest za małe dla nas dwóch. Mówi ,że musi zaistnieć ale ma bana. Myślę ,że na takie przypadki powinno się blokować IP. -forever. I jeszcze mnie ruga i mi grozi. Dziwny przypadek. Na jakiego nooba go oceniancie(skala w poscie Tane....)

@edit3
Wow. A teraz sprawdzian z historii...

Ostatnio edytowany przez Chessterr - 02-01-2006 o 15:44.
Chessterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem