Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2006, 23:11   #30
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
Iki sie boi trenić z ludźmi żeby nie mieć pza ? na dwarfach trenisz ?

A ja też się moge poszczycić jak walczyłem na wojnie ^^ byłem na fibuli, i każdy stał naokoło wejścia w biało czerwonym outficie i jak padło 2 swe to przestali oni wchodzić na góre i Tie kazał low levelon iść stąd. A ja tam z 17 levelem i mnie lał i musiałem iśc omg ale to bylo idiotyczne.. A jak się wkurzałem że taki lol mnie leje ^^ A później polacy stali naokoło GH szwedów i szwedzi sie bali wyjść i ja latałem naokoło i krzyczałem "muahahah swe noobs" i na tradzie też tak pisałem i jakiś koleś mi napisał "czemu tak uważasz" ze szwecji oczywiście i ja mu mówie "bo tak" a koleś mi zacząl nawijać że w szwecji jest pełno emigrantów z polski i że to ja jestem noob a ja go wyśmiałem a na pare dni później jak polacy przegrali to już takie niektóre nooby robili rsy na trolach i ja chciałem lać a oni "zrobiłem na swe". Polacy to śmieszni ludzie wliczając w to mnie ;]
Hah,miałem przez 2 dni wyższy lvl niż Krzysiu

Ja przyszedłem za późno :/ zatałem już same ciała,i troche krzątających się iskierek naokoło i krwi,skulla wbiłem w 15 sec,na szczęście nie ubili mnie bo byłem już biało-czerwony.Polacy i na tej wojnie byli noobami,zabijali siebie nawzajem.Padło więcej polaków niż swe,bo tamci zdążyli szybko się domyśleć i pochować do PZ'ta.Ja pamiętam jak pilnowałem gh nad północną bramą (nie pamiętam jak się nazywa) ja lvl 18,w środku 4 swe po 30 lvl'e,żuciłem fire fielda w przejściu,i mnie wyśmiali

Rozłączyłem się dopiero kiedy ktoś żucił hasło "Exiva "Nareli"

Dla przypomnienia : Nareli,wtedy bohater swe,best lvl nie uczestniczył w wojnie,tylko siedział w venore...szła nas cała gromada,ze dwudziestu.ale potem sie rozłanczali,i rozłanczali.Aż wkońcu zostało nas pięciu.Jakiś czas puźniej log,ale miałęm ss'y kiedy stałem w szeregu z 50 polakami,i wszyscy się darli "Poland Rulez" Nie zapomne tego

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 02-01-2006 o 23:13.
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem