Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2006, 23:58   #57
Marcus Davemport
Użytkownik forum

Marcus Davemport's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 94
Skille: 19/23
Poziom mag.: 67
Domyślny

nie wiem jak inni ale ja gram na koncie, ktore jest starsze od celesty. ba, spersonalizowane na mnie jest znacznie przed powstaniem celesty. Co do Tigerki. Facetow miala wielu, wiec trudno sie wypowiedziec. W kazdym razie norma jest u niej stawianie postaci swojego obecnego faceta na macro i robienie sobie burstow/lowienie ryb itd. Jesli dobrze pamietam to ona byla na tyle inteligentna by porobic makerow druidow i nazwac ich xxx Davemport ale tego akurat nie jestem pewien. Co do farm - coz... nie mozna ich stosowac wiec chyba nie ma o czym rozmawiac. Co do oskarzania Lydii o macro moge sie co najwyzej ironicznie usmiechnac . Zanim 95% z was zalozylo postac, ona zostala juz kilkanascie razy sprawdzona przez GMow. Zwykle na nowych swiatach tak bywa, ze wiodacy w expie/mlevie brani sa pod lupe pod katem macro/share. Nigdy nie zostala nawet oficjalnie podejrzewana o oszukiwanie (chyba ze przez idiotow jak na przyklad w tej chwili - witam, haha mam cie nie odpowiadasz od 20 minut uzywasz macro hgagaagaahahrhrhrhrl ololol okololol). Sam nie odpowiadam idiotom. Nie podejrzewacie mnie o macro tylko dlatego, ze jestem mniej od niej popularny i nie mam 5 privow od gowniarzy masturbantow naraz. a co do druidow... osobiscie do ost. upd preferowalem kilku druidow na 11 levie na wlasnym koncie do spania (robienie uh w systemie wstan, zrob run, zjedz, dobranoc). Efekt podobny do farmy tylko kilka razy wolniejszy, za to nie lamie zadnej z zasad. Po upd i to stracilo sens wiec zarabiam polujac. Wreszcie druid jest najlepsza z postaci i zarabia na siebie wystarczajaco, by (nawet gdybym to lubil) nie chcialo mi sie oszukiwac. Wole wziac kilka bp mfow i przynies jakis c-set - uczciwie, szybciej a i exp wpada...
Marcus Davemport jest offline   Odpowiedz z Cytatem