Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystic Bosman
Prosto. wiec zaczynamy 2 czesc.
zacznijmy od Davemports , wsrod ktorzy sa Tutorzy
Lydia - na jej temat nic sie niewypowiem , chodza pogloski ze ma farmy druidow i jedzie na macro ale jak wiadomo dowodow niema wiec niebede nic o niej pisal.
Mozqito aka Marcus Davemport - Acc trader , zamienil Marcusa za Mozqito.
Marcus Davemport aka Mozqito - J/W
Jak wiadomo niegdys czlonkini Davemport Slodziutka Tigerka poklucila sie z nimi po czym polecialy bluzgi w druga strone , Tigerka zostala oskarzona o uzywanie cheatow <slusznie> i farmy druidow.
|
No to sie popisales, nie ma co
Jak Twoim zdaniem mialabym uzywac farmy druidow? Nie za bardzo umiem to sobie wyobrazic. Przyznaje sie bez bicia ze do update'u uzywalam tzw. Spiochow - postaci na swoim wlasnym koncie, ktore spaly w moim wlasnym GH. To nazywasz farma? To jeszcze prosze o cytat zasady, ktora tego zabrania

A co do macro - faktycznie, oplacaloby sie ryzykowac bana/hacka konta senior tutora z postacia na 94 lvl z 71 mlvlem zeby... no wlasnie.. Co? Miec wyzszy mlvl? Oswiec mnie Panie Wszystkowiedzacy, ja w tej materii niestety wymiekam
Co do Marcusa i Mozqito.. Naslij na nich GMow, skoro jestes taki pewny. Niech sprawdza ich dane, lokacje, IP, cokolwiek. Ja jestem pewna na 1000% ze czlowiek, ktory ze mna mieszka i gra Marcusem - zalozyl te postac rok temu, dokladnie tego samego dnia, gdy ja zalozylam Lydie. A wczesniej gral swoja postacia (na tym samym koncie - wyobraz sobie) na Eternii. Jak ma sie to do tego Trade'a?
Co do Tigerki - zgadzam sie co do tego macro - niestety po klotni i rozstaniu ze swoja wielka miloscia (nie pierwsza i nie ostatnia, jak zycie pokazalo

) wszyscy w gildii dowiedzieli o tym co robi. O farmach druidow tylko slyszalam, nigdy nie zdobylam dowodow, wiec oskarzenia sa bezpodstawne. Natomiast na macro zlapalismy ja nieraz, zawsze w srodku nocy, gdy GMowie rzadko sa on-line. Gdy w koncu udalo sie GMa sciagnac na Celeste - Tigerka nagle sie "budzila". Dopiero pozniej ktos z jej ekipy wygadal sie ze ma bardzo dobre alarmy na GMow i nie da sie jej zlapac..
Dlaczego tylko nazywasz ja "Davemportem"? Fakt, byla w gildii w czasie, gdy spotykala sie (czyt. wykorzystywala) jednego z naszych czlonkow - co oczywiscie nie trwalo dlugo, jako ze ta "pani" nie potrafi dluzej wytrzymac z jednym, no a poza tym - fundusze kazdego z nich kiedys sie koncza
Ehh Bosman. Mysle ze po prostu naobiecywales jakis sensacji a okazalo sie ze niewiele masz do powiedzenia. Moze starczy juz tych bzdur, bo jesli kogokolwiek osmieszyles to na pewno przede wszystkim siebie..