Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2006, 00:17   #58
Lydia Davemport
Użytkownik forum

Lydia Davemport's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 107
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystic Bosman
Prosto. wiec zaczynamy 2 czesc.

zacznijmy od Davemports , wsrod ktorzy sa Tutorzy

Lydia - na jej temat nic sie niewypowiem , chodza pogloski ze ma farmy druidow i jedzie na macro ale jak wiadomo dowodow niema wiec niebede nic o niej pisal.

Mozqito aka Marcus Davemport - Acc trader , zamienil Marcusa za Mozqito.

Marcus Davemport aka Mozqito - J/W

Jak wiadomo niegdys czlonkini Davemport Slodziutka Tigerka poklucila sie z nimi po czym polecialy bluzgi w druga strone , Tigerka zostala oskarzona o uzywanie cheatow <slusznie> i farmy druidow.

No to sie popisales, nie ma co

Jak Twoim zdaniem mialabym uzywac farmy druidow? Nie za bardzo umiem to sobie wyobrazic. Przyznaje sie bez bicia ze do update'u uzywalam tzw. Spiochow - postaci na swoim wlasnym koncie, ktore spaly w moim wlasnym GH. To nazywasz farma? To jeszcze prosze o cytat zasady, ktora tego zabrania
A co do macro - faktycznie, oplacaloby sie ryzykowac bana/hacka konta senior tutora z postacia na 94 lvl z 71 mlvlem zeby... no wlasnie.. Co? Miec wyzszy mlvl? Oswiec mnie Panie Wszystkowiedzacy, ja w tej materii niestety wymiekam

Co do Marcusa i Mozqito.. Naslij na nich GMow, skoro jestes taki pewny. Niech sprawdza ich dane, lokacje, IP, cokolwiek. Ja jestem pewna na 1000% ze czlowiek, ktory ze mna mieszka i gra Marcusem - zalozyl te postac rok temu, dokladnie tego samego dnia, gdy ja zalozylam Lydie. A wczesniej gral swoja postacia (na tym samym koncie - wyobraz sobie) na Eternii. Jak ma sie to do tego Trade'a?

Co do Tigerki - zgadzam sie co do tego macro - niestety po klotni i rozstaniu ze swoja wielka miloscia (nie pierwsza i nie ostatnia, jak zycie pokazalo ) wszyscy w gildii dowiedzieli o tym co robi. O farmach druidow tylko slyszalam, nigdy nie zdobylam dowodow, wiec oskarzenia sa bezpodstawne. Natomiast na macro zlapalismy ja nieraz, zawsze w srodku nocy, gdy GMowie rzadko sa on-line. Gdy w koncu udalo sie GMa sciagnac na Celeste - Tigerka nagle sie "budzila". Dopiero pozniej ktos z jej ekipy wygadal sie ze ma bardzo dobre alarmy na GMow i nie da sie jej zlapac..
Dlaczego tylko nazywasz ja "Davemportem"? Fakt, byla w gildii w czasie, gdy spotykala sie (czyt. wykorzystywala) jednego z naszych czlonkow - co oczywiscie nie trwalo dlugo, jako ze ta "pani" nie potrafi dluzej wytrzymac z jednym, no a poza tym - fundusze kazdego z nich kiedys sie koncza

Ehh Bosman. Mysle ze po prostu naobiecywales jakis sensacji a okazalo sie ze niewiele masz do powiedzenia. Moze starczy juz tych bzdur, bo jesli kogokolwiek osmieszyles to na pewno przede wszystkim siebie..
Lydia Davemport jest offline   Odpowiedz z Cytatem