hmmm a ja tez mam pytko skoro MKS jest taki zaawanswany to czemu za kazdym razem gdy skanuje viry mi znajduje po kilka kilkadziesiat na raz i wiekszosc to w windowsie a potem sie dziwie czemu mi ku*** zle komp chodzi bo mi usuwa jakies wazne pliki z windowsa

raz jak skanowalem MKSem to po restarcie nie chcial mi sie komp otworzyc i musialem foramata robic ja wole Kspersky'a przynajmniej nie pier***** głupoto virach a i jeszcze jedno wcale nie trzeba odrazu pojezdzac polakow ze odrazu polak wymislil bo jeden z "najlepszych" chakerow pracuje w microsofcie a i jest z teo co pamietam niemcem

a tak propo mam kilka ksiazek o chakerach w kazdym pliku mozesz umiescic vira nawet w jpg, txt i zwyklym folderze ktory jest pusty po prostu trzeba sie cos znac a ja nie bawie sie w takie rzeczy

a tak propo do tego nowego cam co ma niby polepszyc zeby nie dalo sie wrzucac virow co nowy program to 3-4 dni i masz juz dziure znaleziona :/??? i na koniec jamialem przez 1 tyg keyloggera na kompie i jakos nie zostalem chakniety a keylogger sie wzial z neta a sciagnal go trojan bo sa takie juz viry nic nie robia poza tym ze sciagaja keylogerry i za takich spejalistow sie nie uwazajcie

nie bojcie sie nic o tego "keyloggera" bo na pewno powaznego nic nie zrobi po za tym ze o***ie was z itemkow i pare razy padniecie

prawdo podobnie plik z keyem niestnieje albo zostal skasowany z forum a tak propos jak widze wasze gatke o keyu to mi sie zal robi nie ktorych :/
Lol jak mozna widziec ze jest spakowany filmy i jeszcze wiedzac ze jeden i go rozpakowac... ja bym sie polapal ze to keylogger albo cos w tym stylu