Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2006, 14:17   #30
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sili Po moich Zmianach :P
Mi sie tam wydaje ze Galana jest juz w miare spokojna. Teraz raczej niema wojen typu "pol? nope? die!". Teraz sa tylko "podwojny" prowadzone przez Konde. Chodzi mi o te fragowanie m.i. Icarusa, Anurchy i innych. A jesli chodzi o polakow to u nas w zasadzie niejest tak zle.

* W lvl mamy Corlika, Zaxuhe(nie polak), Gladianosa, Demiphanta, Bon Devila, Boltine, Catrishie, Stypa, Haldira, Grzbiecika (all 100+ Polacy na galanie)
* W magicznym Sir-Inka, Wojtixa. Dzumior Dela'Vega(tez polak), Fenix Wings, Zarize, Master Gosia (~57+ mlv)
* W shieldingu Catrishie, Gladianosa, Kamil The Warriora, Egeeneta, Lord Hybrida, Guidee(nie jestem pewien czy to polak) (taki sam shield jak kamil~ 87+ shielda)
* W distansie Lady Slodziutka, Corlika, Demiphanta, Boltina, (4 pierwsze miejsca w discie naleza do polakow 98+ dista)
* W swordzie Guidee(nie jestem pewien czy to polak), Gladianos, Krupnika, Bon Devila(89+ sworda)
* W clubie Catrishie, Egeeneta, Kamil The Warriora, Stara Jage, Miecz Aniolow, Lagorv(81+ cluba)
* W axie Deleva.

Niejest tak zle, huh?

Po wprowadzeniu tych zmian daje to obraz polakow na galanie wpisywalem tylko brakujace postacie znajdujace sie pomiedzy tymi podanymi przez ciebie -,- ale co to nam daje? ;> ze sa oni wysoko w statsach? Szwedzi maja konde i to im daje powera na wojnie, jesli by taka byla pl vs swe to jestesmy raczej bez szans -,- bo jakby to powiedziec zgranie polakow jest slabe -,-

nie wiem po co to napisalem ale mi sie nudzilo -,-

EDIT: W nawiasach podalem "kryteria" jakimi kierowal sie Sili

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 03-01-2006 o 14:23.
thewojtek jest offline   Odpowiedz z Cytatem