Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2006, 15:52   #780
Isair of Xel'Rash
Użytkownik Forum

Isair of Xel'Rash's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
Isair of Xel'Rash ma numer GG 2945252
Evul

Herganon jest rasista.... widzialem goscia jak zrobil w venore swastyke na dachu skrzyzowania w srodku venore ..... moze do syn hitlera? nie mam pojecia ale wiem ze goscia zawsze bede nienawidzic z calego serducha...
z reszta on mnie tez ..... (przynajmniej jest wzajemna)
A co do polakow routi , nazgul i domelus..... wg. mnie on ich lubi tylko dlatego ze maja 100lv+ , (choc moze klamie tylko ) a co do tedunia , mysle ze on poprostu sie wkurza ze po 1 : Tedunio wylootowal wraz z Arozonic bow masterem , Sir Lemarem i Nazgulem Moonblade pierwszego na Harmoni Phoenix Shielda , a on zabil 800~ farao wszystkich i nigdy nie wylootowal , a nawet napisal posta na forum harmoni , ze cos jest nie tak ze on nie moze znalezc , choc zabijal tego faraona kilkadziesiat razy co ma PS - dlatego jest zazdrosny , ma obsesje na tym , zeby byc najlepszym. Po 2: mysle ze on jest tez zazdrosny o to , ze polak goni ich 3-jke , czyli Pancrasa, Herganona i Penancee (dla mnie to 3 nooby , sie bardzo dobrze dobrali ale nie chodzi tu o moja zazdrosc do nich ze prowadza na serwie )145 EK czyli Tedunio jest teraz za nimi. To wszystko co mam do powiedzenia na temat Herganona

HAIL RUTHLESS HAIL

14:17 Reno Sarox: accept time ring for boh ?

Frontside - Droga Krzyżowa _///

SLIPKNOT

1. "Nie odpowiadamy nikomu"
2. "Nie przejmujemy sie trendami"
3. "Gramy to, co chcemy"
4. "Nie pozwolimy ludziom wplynac w jakikolwiek sposób na nasza muzyke"

Ostatnio edytowany przez Isair of Xel'Rash - 03-01-2006 o 15:59.
Isair of Xel'Rash jest offline   Odpowiedz z Cytatem