Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2006, 16:12   #50
Hadugos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prawo Kruka
To dziwne ze go nie pamietasz, skoro to wlasnie Terax zrobil Andrevasa.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łysy24
i ty mi o lvl mowisz? sam masz kupiony char do osoby ktora juz wczesniej wspominales a mnie tu bedzie uczyl a i ta swierza krew to miotacz'boborow ktory wylecial z maggot corps za noobostwo???
PARANOJA -.-
Andrevasa dostalem od kolegi z real na 37 lvlu z 4 magic levelem (okolo 90% do 5) i skillami 59/56 i bez eq, z pusta vip-lista i niebędąc w zadej gildii, nieznałem nikogo (oprucz moze dwuch osob z pacery, ktore znalem juz wczesniej moja inna postacia), dużo włozylem w ta postać, wszystko co mam zrobilem sam opócz tego co było na początku. Teraxa z real nieznam i wogule nigdy z nim niegadałem, a nawet niewiedziałem czy to jego char czy kogokolwiek innego. Wiec Terax mi tej postaci niedał.

Taką postacią jaką był Andrevas jak go dostałem jest teraz co drugi 15 lvl, chodzi mi o skille mlvl, eq to wzielem ze swojego chara 22 sorca jakis tam p-set, serpent sword, dwarven shield, wiec wyobraz sobie Łysy24 jakie zadawalem nim obrazenia? Expić wcale niebyło łatwiej niż przeciętnym 15-20 knightem - na początku dwarfy, roty i czasem soldy. Wiec mi niewkrecej ze ja to sobie "kupiłem chara" i wcale sie nieznam na graniu. Zrobilem nią ponad milion expa zanim wyszedłem na prostą (k-set skille 70+).

W przeliczeniu dla Ciebie milion expa to od 0 do 45 lvla okolo.

To ze Andrevasa niezrobiem sam, wie kazdy kto mnie zna, wcale się z tym nieukrywam, a wręcz przeciwnie, zawsze opowiadam jak ciężko było zaczynać.

Teraz Andrevas ma troszku ponad 3,7 mln expa minus ten 37 lvl (jakies 600k?) to i tak sam zrobilem 3 mln wiec czuje sie prawowitym wlascicielem tej postaci, bardzo jestem do niej przywiązany i z niej dumny. Niewyobrażam sobie zeby ktos do mnie powiedzial ze on zrobil 37 lvl i ja mam ją oddać.

Pozdrawiam
/ANDREVAS

@EDIT: sorry ze pisze z tego konta na forum - Hadugos, a nie z mojego - keyu, to pomyłka, mój brat był zalogowany akurat na forum swoim użytkownikiem i ja niemyśląc nad tym napisałem ten post Hadugosem.

Ostatnio edytowany przez Hadugos - 03-01-2006 o 16:36.
Hadugos jest offline   Odpowiedz z Cytatem