Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2006, 16:18   #782
Matekneo
Użytkownik Forum

Matekneo's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sefihi
Matkneo?! co tym chciales udowodnic..?? moze chciales teduniowi dupe polizac?
Eee... polizac? Nie, raczej nie chcialem polizac dupy tedowi, poco mialbym to robic?? Zreszta ja nikomu dupy nie lize tak dla twojej informacji Spytalem o tedudnia, poniewaz z tych rozmow na forum i wogole wynika ze bardzo go nielubie wiec tak sobie spytalem, jakies problemy? Podejzewam ze wogole nieznasz tedunia i watpie ze go na oczy widziales lub z nim rozmawiales, wiec z tego wynika ze to ty mu lizesz dupe broniac go tak bardzo .... Porozmawialem z Herg~ dla zwaly, jak ci sie niepodoba - nie czytaj. Thenks za niezwykle ciekawa wypowiedz isair We r0x

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gadziu
Nie wiem jak tam macie, ale z tego "wywiadu" (pomijając wszystkie bluzgi), wynika, że ten Herganon jest całkiem normalnym graczem, który po prostu nie lubi jak ktoś mu zawraca dupe, i usiłuje wmówić mu rasizm, tylko daltego że nie lubi niektórych polaków~
W dodatku całkiem nieźle pisze po angielsku....czego nie można powiedzieć o twórcy "wywiadu"
No wiesz, wynika co wynika dlatego zrobilem ten wywiad aby sie czegos o nim dowiedziec i umiescilem go tutaj ... co jak co ale ja niewmawialem mu rasizmu - zapytalem czy to rpawda ze jest rasista, i rozmowa sie rozwinela. No, skoro to jest taki normalny gracz to mi sie niewydaje zeby normalny gracz zaczynal besczelnie rozmowe wyzywajac mnie... Co do umiejetnosci rozmowy po angielsku - ja go zadobrze nieumiem napisalem ze przepraszam za bledy gramatyczne.

Ostatnio edytowany przez Matekneo - 03-01-2006 o 16:24.
Matekneo jest offline   Odpowiedz z Cytatem