Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sefihi
Matkneo?! co tym chciales udowodnic..?? moze chciales teduniowi dupe polizac?
|
Eee... polizac? Nie, raczej nie chcialem polizac dupy tedowi, poco mialbym to robic?? Zreszta ja nikomu dupy nie lize tak dla twojej informacji

Spytalem o tedudnia, poniewaz z tych rozmow na forum i wogole wynika ze bardzo go nielubie wiec tak sobie spytalem, jakies problemy? Podejzewam ze wogole nieznasz tedunia i watpie ze go na oczy widziales lub z nim rozmawiales, wiec z tego wynika ze to ty mu lizesz dupe broniac go tak bardzo .... Porozmawialem z Herg~ dla zwaly, jak ci sie niepodoba - nie czytaj. Thenks za niezwykle ciekawa wypowiedz isair

We r0x
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gadziu
Nie wiem jak tam macie, ale z tego "wywiadu" (pomijając wszystkie bluzgi), wynika, że ten Herganon jest całkiem normalnym graczem, który po prostu nie lubi jak ktoś mu zawraca dupe, i usiłuje wmówić mu rasizm, tylko daltego że nie lubi niektórych polaków~
W dodatku całkiem nieźle pisze po angielsku....czego nie można powiedzieć o twórcy "wywiadu"
|
No wiesz, wynika co wynika dlatego zrobilem ten wywiad aby sie czegos o nim dowiedziec i umiescilem go tutaj ... co jak co ale ja niewmawialem mu rasizmu - zapytalem czy to rpawda ze jest rasista, i rozmowa sie rozwinela. No, skoro to jest taki normalny gracz to mi sie niewydaje zeby normalny gracz zaczynal besczelnie rozmowe wyzywajac mnie... Co do umiejetnosci rozmowy po angielsku - ja go zadobrze nieumiem napisalem ze przepraszam za bledy gramatyczne.