Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2006, 21:35   #37
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ŻaQ
Widze, że od kiedy przestałem grać w tibie, wiele sie działo na moim jedynym serwie na ktorym gralem.. Tak szczerze, to polacy najwieksze nooby... Wg. mnie najlepszym przykladem jest Corlic. Chyba kazdy wie, ze ma on z 5 charow.... Najpierw loga na jakiegos ~10 lvl, wrzuca, zabijaja go... pozniej loguje sie na knighta... zabija kolesia co go ubil... pozniej inni go zabijaja... i loguje na najlepszego chara.. i takim sposobem wyrzyna mase polakow . Tak szczerze, to najlepiej pkuje sie na polakach... zaczynasz w nich walic, a oni albo nagle staja, albo wlaza w droge bez wyjscia... I jest jeszcze jedna sprawa... ortografia.... za kazdym razem jak gram w tibie (tzn. gralem) widze jak kolesia pisza: "som";"wiencej", albo np. takie bardzo czesto uzywane przez polakow slowo, "ch*j", czy w ogole ktos widzial aby polacy napisali to w poprawny sposob? Bo ja, w tibi nigdy sie z czyms takim nie spotkalem... Albo raz stoje sobie przed dp w ab, jakis nup na 9 lvl wali w ~20 z rs... No to ja pisze "lol", a on do mnie
a w ryj bys nie chcial?
Normalnie rece opadaja... Prosba do modka: zamknij ten temat.

po 1 corlic to nie noob ;P ma jednak ten ~130 lv prawda i swoje niezle PG, a ze ma kilka charow to twoje przypuszczenia i go nie obrazaj!

EDIT: OMFG jeszcze z Łodzi grrrr

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 03-01-2006 o 21:42.
thewojtek jest offline   Odpowiedz z Cytatem