CO do zdjecia Fake. Bylo Juz na Innej Stronie Podobne lecz bardziej prawdopodobniejsze do przyjecia lecz tez obalone. Co do samego skarbca i questu.
Cip y zrobili takie miejsca gdyz wiedzieli ze nie predko lub tez wogole te lub wiekszosc z tych itemow-rarow nie bedzie dostepna NIGDY, lub tez beda dostepne za specjalne zaslugi. Za tem po co robic grafike i bron jesli wogole nie mozna jej nigdzie nawet nie tyle ponosic ile zobaczyc ?? Przeciesz Cip y nie mogli wiedziec ze powstana OTS na ktorych jest mozliwosc zlookania wszystkiego co w tibi. Piszecie ze jakis GM pisal ze wszystko w tibi co lerzy jest do zdobycia. I mial racje. Wykryjesz jakiegos Buga moze i dostaniesz Golden Bootsy czy DSL przeciesz za takie tylko zaslogi sie dostaje (wedle mnie) takie rare. Bo one nie zmieniaja az tak istotnie szarego gracza na 150 lev w niepokonanego 150 lev. Dodaja najczesciej 1 - 2 punkty ataku obrony itp... i nic iwecej , a sory no przedewszystkim ciesza OKO !!. Tak jak tzn. "Buty do chodzenia po wodzie". Jak wy sobie to wyobrazacie ?? jedne takie buty zrojnowaly by dany swiat kompletnie, a juz w szczegolnosci swiat PVP, a ju znie daj boze by pojawily sie takie na Antice. Jade kolesia np jakiegos 200 lev ( wiem wiem ale to teoria wiec ciii) sam mam 150 lev i jak on mnie goni np. on jest ryckiem a ja sorcem, to jak juz mnie prawie ma chop i wskakuje "do" wody i daje noge na np. rooka. Wiem mozna powiedziez ze Cip y zablokuja wejscie do rooka lub nawet zblizenie sie do niego. Ale fakt faktem mozna by bylo w czystej teori oczywiscie oddalic sie po wodzie i miec spokoj do nastepnego zwidzenia sie z osoba lub nawet jakiegos potworka jechac na odleglosc.
Ogolnie mowiac takie Miejsca Jak Skarbiec lub Spocony Cyklop albo IofK-Katakumby sa po to by nacieszyc oko nam szarym gracza i uswiadomic ze niektore ow rare sa juz dostepne-ktos otrzymal za zaslugi w tibi, a niektore czekaja dopiero na swego "wladce".
Jezeli moja teoria jesy bledna, a bardzo bym chcial ja za taka uwazac, bo sam ubustwiam wszystko co zadkie i uwazane za rare-jestem kolekcjonerem, to zycze wam zebyscie to wlasnie wy odnalezli sedno tych rare i byc moze roziwazanie do questu jesli istnieje ;d
|