Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloker
Po 1, to cos ci sie pomylilo, nie wiem dlaczego do niego mowisz cos co chciales skierowac do mnie, a po 2 to gówno o mnie wiesz, wiec prosze cie zebys nie udzielal sie na temat, o ktorym nie masz pojecia, mialem tyle ownerow ile ty masz matek.
Zreszta, mnie nie obchodzi co takie nooby jak ty pisza, szczerze p i e r d o l e to forum, wszystkich moderatorów, szczególnie Corsa, i cala ta eqipe, a takich noobow jak ty to w pierwszej kolejnosci.
_/ Ikebo.
Dodam jeszcze kilka słow, co do mojego noobostwa.
W ciagu 1 dnia, robie wiecej expa niz ty w ciagu roku, ludzie, ktorych zabilem stracili prawdopodobnie wiecej expa , niz ty zrobisz przez cale swoje zycie, a przy tym nigdy nikt mnie nie zabil. Osiagnij to co ja, i wtedy mozemy o czyms porozmawiac.
|
<Zieeew>Nie licząc tego,że twoi rodzice wydają ciężko zarobione pieniądze na jakieś beznadziejne pacce,żeby synek mógł poszpanoać na forum.
Po. 2 Ja myślałem że ty jesteś normalnym człowiekiem,tylko ludzie tak o tobie mówią.Ale ty jesteś naprawde idiotą.
Pozatym twój lvl pokazuje tylko to,ile poświęcasz bezsensownej grze.Chciałbym zobaczyć twoje rl życie,cały dzień przy kompie.żałosne odzywki,obrażanie innych o byle gówno.
Ps.Gdzie w moich postach,masz napisane że jesteś nOObem? -.-