Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2006, 08:14   #42
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

@jastr
Masz racje, niewiem czy przejęcie władzy przez polaków zmieniło by cokolwiek na lepsze... Zaraz po update zrobilem sobie sorka, raz dwa z rooka w godzinke wyszedlem i na mainie zaczolem expić. Zrobiłem go po to żeby wandy wypróbować. Jaki wniosek z tej przygodny wyniosłem? A no stwierdzam, że low lvl polacy to poprostu skur****ny hehe =P Na 10 lvl padłem już 4 razy, za każdym razem przez polaka... lvl 14, 17, 23 i 42. Ja się nie przejmowałem bo mam catri, byłem specialnie jeszcze dla nich miły, a jak mnie zaczeli bić to nawet nie uciekałem... bo po co? Mówiłem im żeby pomyśleli dwa razy zanim to zrobią ale i tak padałem. Wyzywali mnie, mówili żebym spadał powiedzmy z minosów na foldzie, a to nie jest single spawn itp. Byli wręcz mega niemili. Zawsze gdy padałem, to pach relog na catri i przybiegałem, zabijałem tego co mnie zabił i nagle cud... Zmieniali całkowicie podejście do mnie... Robili sie mili, pomagali, wręcz lizali cztery litery... I właśnie tacy są polacy w większości (chodzi mi głównie o tych poniżej lvl 30, bo wyżsi już troche mądrzejśi...)