Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Karrak
Ten EK, dostał kicka, przynajmniej sam tak twierdzi. Czy to prawda? Temat do spekulacji. Mi się wydaje, że nie kłamie.
|
Też tak kiedyś mówiłem jak padłem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Karrak
Ano i myślę, że miał szanse. Wystarczył spokój... w jego wypadku uh by zapewne nie zabrakło. Chociaż teraz to i tak już nie ma znaczenia, padł i koniec, trzeba grać dalej, albo iść płakać do misia. 
|
Neeee, najlepiej sobie zrobić delet konta, tak jak niektórzy
@Topic
Isara była skazana na potępienie po delecie Dimitriego i odejściu prawie wszystkich członków gildii Vampires. Od tamtej pory Bapupa, Damgrath i s.a. robią co chcą pod pięknymi słowami "Wyplewić ten świat ze zła, którym jest ..." (w miejsce trzech kropek wstaw nazwe gildii lub postaci, która aktualnie im przeszkadza).
Cytuj:
Wiesz ze zabijanie bez przyczyny jest nielegalne w tibi?
|
Do tego został stworzony system skulli. Jednym słowem skull, wpisy do criminal records, ban i ewentualnie delet konta. to jedyne co może spotkac random PKrów.
Cytuj:
Za to tez mozna bana dostac.. jak bys chcail wiedziec..
|
Za to bana dostaniesz tylko, jezeli przekroczysz dopuszczalna ilość zabijania na dzień/tydzień/miesiąc.
Cytuj:
Zaatakowany w D-lair przez mocniejszą i szybszą osobę nie masz szans ucieczki, więc robił co mógł - czyli padł
|
Jeżeli tylko ma UHów pod dostatkiem to może się trzymać nawet kilka godzin.
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One