Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2006, 11:31   #34
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Karrak
Ten EK, dostał kicka, przynajmniej sam tak twierdzi. Czy to prawda? Temat do spekulacji. Mi się wydaje, że nie kłamie.
Też tak kiedyś mówiłem jak padłem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Karrak
Ano i myślę, że miał szanse. Wystarczył spokój... w jego wypadku uh by zapewne nie zabrakło. Chociaż teraz to i tak już nie ma znaczenia, padł i koniec, trzeba grać dalej, albo iść płakać do misia.
Neeee, najlepiej sobie zrobić delet konta, tak jak niektórzy

@Topic
Isara była skazana na potępienie po delecie Dimitriego i odejściu prawie wszystkich członków gildii Vampires. Od tamtej pory Bapupa, Damgrath i s.a. robią co chcą pod pięknymi słowami "Wyplewić ten świat ze zła, którym jest ..." (w miejsce trzech kropek wstaw nazwe gildii lub postaci, która aktualnie im przeszkadza).

Cytuj:
Wiesz ze zabijanie bez przyczyny jest nielegalne w tibi?
Do tego został stworzony system skulli. Jednym słowem skull, wpisy do criminal records, ban i ewentualnie delet konta. to jedyne co może spotkac random PKrów.

Cytuj:
Za to tez mozna bana dostac.. jak bys chcail wiedziec..
Za to bana dostaniesz tylko, jezeli przekroczysz dopuszczalna ilość zabijania na dzień/tydzień/miesiąc.

Cytuj:
Zaatakowany w D-lair przez mocniejszą i szybszą osobę nie masz szans ucieczki, więc robił co mógł - czyli padł
Jeżeli tylko ma UHów pod dostatkiem to może się trzymać nawet kilka godzin.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 04-01-2006 o 11:38.
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem