Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
nie chciałem aby ktoś mi biegał po jakieś kretyńskie jedzenie,nie wiem kto wymyslił taką bzdurę,zawsze przy sobie miałem około 300 grzybków.
jedyne o co prosiłem kiedyś pewną osobę lub chciałem prosić to RUNY ,chociło o kupienie run dostępnych tylko dla facc,konkretnie to miały być magic walle,energy bomb itd...z tego co wiem to spacerek do sklepu jest chwilą a nagroda moze być dosyć korzystna.no ale właśnie o to chodzi ze polak polakowi WILKIEM! ginewra kiedys stwierdziła ze dobrze by było jakby mnie zabili ;]
wiec cieszcie się wilki....mnie juz nie ma na tym serwerze.....zbiorowisku kretynów i gówniarzy,udławcie sie własnym jadem.
|
Nie no... nie moge... Uważasz się za lepszego bo co? Bo chciałeś Pana Tadeusza przepisać? Bo masz 20 lat? Myślisz, że jesteś super "yntelygent"? W twoich wypowiedziach tylko "kretyni", Ginerwa jeździ na wózku (to było na prawdę płytkie). Od kogo tu jadem jedzie?. Padłeś 2x i zachowujesz się gorzej niż 5-cio latek po stracie lizaka. Płaczesz, żalisz sie. Nie rozumiem takich jak ty. Nie umiesz sobie radzić z dziećmi w grze internetowej, życze powodzenia w prawdziwym życiu. Troche dystansu do Tibii... To tylko GRA.