tu nie chodzi o 2 zabicia
tylko o to jak strasznymi frajerami są polacy.....
tak jak wielu juz napisało 80% to dupolizy.....z kolei taki ktoś jak tie....to zdrajca;]
a że odemnie czuć plucie jadem to wynika z tego że teraz nadrabiam wszystko;]
badź dpbrym koteczkiem to zostaniesz tylko wy.....chany w dupe przez własnych rodaków ;]
ja bynajmniej miałem pewną koncepcję,ideę.
tu nie chodzi o to zeby wszyscy chrzanili farmazony "ojeju jakiś ty fajny" bo mam to w dupie....ale jeśli mnie nie lubisz to powiedz do K.....y Nędzy WPROST-"SPIEPRZAJ!"
a nie udawaj kolegę bo przynosi ci to jakies korzyści.koleżanka wyzej miała odwage napisac ze dała mi ignora bo poprostu mnie nie lubi I TYLE!
a koncept pana tadeusza wpisanego w tome book lub w kilkanascie nie był taki zły,moznaby sobie trenć i zerkać i czytać.
załoze sie ze tak naprawde jakby moje booki latały po trade sam bys kupił za niezbyt wysoką cenę.
i jeszcze raz powtarzam.....S....am na to ze zabił mnie dwa czy 10 razy jakis cymbał,ta gra poprostu straciła sens,smak,kolor....a wielu ludzi straciło w moich oczach.
starałem sie byc ok....pomóc cos zrobić i tak dalej...ale widać bycie "dobrym" albo praworządnym nie jest opłacalne,przykładem są h levele okradające i zabijające 10 razy słabszych graczy.
pozdrawiam!
|