To ciekawe co mówicie o GS'ach... Bardzo chcę chodzic solo na GS'a bo preferuje duze potwory z ciekawym lootem a nie siedzenie długimi dniami na byle czym. Obecnie mam 26 lvl i 39 ml i zdecydowanie się na GS'a nie wybiorę bo bardzo śmierdzi mi to zgonem... Z SD się nie opłaca a z hmm trzeba by u ciekac i uciekać i uciekać... I może z poziomem 25 da się uciec.. Ale na pewno się polegnie bo trzeba się zatrzymać żeby z czegokolwiek wystrzelić... Niby można time ring albo na BoH'y zbierać... Ale ogólnie cały pomysł mi się nie podoba żeby teraz tam pobiec. W mej głowie powstał też pomysł użycia E Wall'a. Ale od kiedy wiadomo że wybiegnie z E Bomby wole nie sprawdzać na własnej skurze czy przez EW przebiegnie czy będzie wymijać.
Jak juz mówiłem wole chodzić na duże potwory. Co ze smokami? Mój kolega solował smoki czarodziejem już na <sic!> 21 poziomie, ale z Magic Shield'em i używając SD... No to się już wogóle nie opłaca... Chyba że sra się pieniędzmi i chodzi o nabicie doświadczenia.
Pytam więc ogólnie o taktyki na GS'y i smoki, tak żeby można było tam iść na niskim poziomie i żeby to zbyt kosztowne nie było... (w sumie to mogę wychodzić na zero z kasą ale chodzi o zabawę z ubijania czegoś.. hmm.. czegoś dużego

)