Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2004, 21:50   #56
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Cytuj:
Za chara dałem 6k Tibijskie jeśli cię to interesuje.Albo nie umiesz czytać,albo udajesz,że nie zauważasz pewnych faktów.To jest mój SECOND CHAR.Wiesz co to znaczy gnojku??Że jeśli ktokolwiek go tknie dostanie wpierdol od mojego maina i kumpli,więc stul pysk hamie.

A dojść potrafiłem do znacznie wyższego lvlu niż 19 lamo!!
Sprawa druga:Level to tylko połowa sukcesu,liczą się umiejętności PvP,więc nie pierdol mi tu że grupka 80lvlowców z palcem w dupie rozniesie 150lvlka.Widać,że albo grasz na non-pvp albo masz zerowe doświadczenie w Tibii.I wiedz,że nie tylko DT popiera(alb przynajmniej toleruje) PKowanie.Robi to każdy gracz,który traktuje Tibię jako prawdziwego MMORPGA!!Czyli zdaje sobie sprawę,że tak jak w prawdziwym życiu powinni na świecie być i mordercy i złodzieje i mafia jak w przypadku Toresów!!Ty jesteś najwyraźniej zbyt głupi aby zrozumieć ten aspekt.

To całej reszty:bluzgajcie mnie dalej,przecież spodziewałem się takiej reakcji zamiesczając ten post.Wszak 90% populacji Tibii to ludzie,którzy wypowiadając się oficjalnie tępią PKwanie,a wystarczyłoby dac takim high levelowe chary,to już zaczęliby rzezie organizować.Gorące FUCK OFF!!!
Oooo... widzę, że szczeniaczek pokazuje ząbki...
Nie wiem, czy TY masz jakiekolwiek doświadczenie w Tibii, jeśli jesteś KIEDYKOLWIEK pewny siebie! Otwórz oczy - na każdym kroku czycha banda marnych sępów czekających na loot osób wracających z hunta! Czy to jest wątek RPG, gdy jakieś niewyżyte snobki robią sobie przyjemność czyimś smutkiem? I nie wiem, co widzisz w PK'owaniu... piszę do wszystkich: NIE MA PKOWANIA DLA PRZYJEMNOŚCI! Istnieje tylko durne dorabianie na okradaniu słabszych z loota!
2 sprawa: Tutaj (prawie) zacytuję część mojego posta:
..."(oprócz Del'Toro czy innych "ciemnych" gildii)"
Wywnioskowałeś coś z tego? Jeśli tak, to dobrze, a jeśli nie... dobra: nie pisałem, że tylko isaryjskie DT jest brutalne, zwróć uwagę na słówko "INNE". Chyba zmienia znaczenie zdania, co nie?
3 sprawa: Dobra rada - nie poniżaj siebie wyzywając innych i klnąć, bo świadczy to nie o prawdziwości obelg skierowanych do adresatów, ale o TWOJEJ kulturze i TWOIM wychowaniu! Z takim zachowaniem zbyt daleko nie zejdziesz! Spójrz na mnie - nie klnę i nikt się nie czepia, i ogólnie jest gites.
I coś jeszcze: w jakim momencie posta zachowywałem się jak "cham" (fuuuuj... cóż za obleśny objaw złego kunsztu...)? Bo nie widzę, żebym był egoistą (to słowo oznacza kogoś przeciwnego altruizmowi [tak mi się wydaje]).

Niech mocz będzie z wami!