Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukaszby
To by się zgadzało  . Pamiętam jak byłem w gildii Ice Kamola i te rozmowy tam typu "teraz jesteśmy silni, nic nam niezrobią", "bijemy szwedów bo to szwedzi" i takie tam (sam nie wiem jak do nich trafiłem). A jak się coś miało dziać to nagle gildie się rozpadały. Widać, że nowy owner Ice (albo stary zmienił poglądy) jest już bardziej pro-Eclipse. Ja osobiście nic nie miałem do PA, Szwedów, Br, Pl choć zdarzało mi się padać ich ofiara. To część tej gry. Nie lubie pobitych Polakow, którzy się potem użalają nad tym jaka to Tibia jest straszna, i jak im źle, bo ci źli Szwdzi ich znów zgnębili.
btw. Ice, masz jeszcze zakaz expienia?
Edit: Na Allegro.pl był jeszcze Exceldrass.
@Exceldrass następnym razem jak wystawiasz aukcje, to niepisz, że zastrzegasz sobie prawo do niesprzedania postaci po zakończeniu aukcji. Może Ci jej nieusuną 
|
Poprawka. Byliśmy o wiele silniejsi od Szwedów, ale w gildii było za dużo n00bów 50+ co uniemożliwiało jakiekolwiek działania. "Ejj, Ice, Sergei mnie bije, zabij go..." - Tak o to sie rozpadła gildia... Chyba nikt nie ma wątpliwości, że Skittl, Ava, Deeyaj, Agnus, Nidse and rest miało by problemy z Eclipse? About Exp'Shit. Nie mam zakazu, nie mam czasu na gre.