Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2006, 21:10   #267
Mazur...^^
Zbanowany

Mazur...^^'s Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bralin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sombre Order
Świat: Lucera
Poziom: 57
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
Mazur...^^ ma numer GG 5469486
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiontas
mnie tez wkurzaja takie nooby jak Mazur zgwalce cie ryba. Ma 41lvl skille 65/65. Takich noobów trzeba tepic.
Dec 19 2005, 15:05:34 CET Killed at Level 38 by a orc warrior.
Na 38lvl przez orc warrior.
Z gory przepraszam za Ofttopa ale musialem to napisac:

Po 1.Nie mam juz takiego nicku,fakt mialem taki nick ale go juz zmienilem bo wiedzialem jak w przeciwienstwie do Ciebie.
Po 2.Jesli twoj daremny nick mial byc podobny do Twojego nazwiska to współczucia bo powinien brzmiec "Swiatek"
Po 3.Nie nazywaj kogos nooobem jesli sam nim jestes,probowales gadac z pewnym brazylijczykiem po ang. ale nie umiales!mielismy z Ciebie niezla polewe jak nam o tym powiedzial
Po 4.Nie moglem dednac na orc warriorze bo po 1 nie expie na takich stworach i po 2 zeby dednac na ww trzeba miec nick Swiontas(mozecie sprawdizc na Tibia.com-Mazurashi Okashi,moj nick
Po 5. chyba taki prO-extra-super-wymiatacz jak swiontas nie podawalby swoich passow na hakerskiej stronie myslac ze dostanie "frii itans" a pozniej nie pisalby do mnie "mazur daj cos prosze nie mam nic zhakowali mnie
Po 6.Taka inteligentna istota jak Ty nie robila by z siebie "kseroboya" i nie sciagala nicki z najlepszej rodziny z lucery-Archangel's.Powiedzialem o tym Addictowi i dlugo na Askarze nie zabawicie,ma tam paru kumpli ktorzy przeszli z lucery,so bye bye askara
Po 7.Skile 65/65 mialem wtedy gdy Ty na gowno mowiles "papu"
Po 8. Pogadam z toba w rl w BARDZO w bardzo kulturalny sposob.

Ps. Po ile teraz wywozisz nieczystosci plynne?

Ostatnio edytowany przez Mazur...^^ - 04-01-2006 o 21:57.
Mazur...^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem