gz all advance

a co do tych ktorzy czepiaja sie herganona:
zrobil wam cos ? nie sadze
zthiefowal cos ? popatrz na guild matow popytaj czy oni go nie zbluzgali czy okradli
nie odpowiada ? bo hunci lub mu sie nie chce
nie lubi cie ? ma do tego prawo
nazucasz sie durnymi tekstami ? nie dziw sie ze cie beszta
herganon nigdy mnie nie obrazil, moze klnie ale nigdy na ludzi chyba ze sie o to prosza, szanuje zasady, jesli masz pecha wybije ci 1 draga czy cos bo cie nie zaowazy a ty odrazu mu zaczniesz pisac leave fucker czy cos tez bym nie wyszedl, zrobiliscie sobie z niego "kozla ofiarnego" herganon nigdy nie byl noobem i nie jest
herganon wielokrotnie sprzedal lub pomogl polakom i to ze nie lubi kilku nie znaczy zejest rasista, bo ja tez za niektorymi nie przepadam i mimo to nie jestem obwolany rasista
pancras zachowuje sie jak noob to jest prawda ma chamskie zagrywki zdazaja mu sie thiefy itp ale to nie jest zakazane mozna thiefowac lootbagi i to tylko od kultury zalezy czy cie okradnie ktos czy nie, pancras jednak jej ma minimalnie
pamietaj jesli zaczniesz zachowywac sie jak on zniszysz sie do jego poziomu a moze jeszcze nizej....
w kazdym madz razie zaden z nich beszpodstawnie nikogo nie oskarzyl publicznie a to co tutaj o nich wypisujecie to sie tylko na prv nadaje poniewarz nie ma rzadnych szans odpowiedzi na to
wiec prosze o darowanie sobie tekstow o nim bo to juz z deka rzalosne
PS: Wiem Ted ze nie daja Ci zyc ale to nie do Ciebie tylko do tych ktorzy znaja legendy z 50 reki i mysla ze oni to thiefy nooby i sa evul (pancras po czesci ale herganon nie)
sry za spojnosc ale jusz spie ;s morze jutro poprawie o ile wejde na cpu ;s