Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Jasne. Podlizujmy się i edukujmy noobków, którzy i tak nas mają w dupie. Chcą tylko, żeby im podstawić wszystko pod nos.
Tak, zostańmy WIELKĄ, liżącą sobie tyłki rodziną. Gimme.
A teraz pozwólcie mi zabić NASTĘPNĄ osobę, która wpadnie na tak genialny pomysł jak pomoc nieuleczalnie chorym na wtórny idiotyzm kretynom. Jeszcze gdyby chcieli pomocy... Ale każdy z nich uważa się za boga, a my jesteśmy marnymi pyłami.
Go home, babies.
|
Wiesz jaki jest umysł 10-12 latka siedzącego na forum.Gram teraz w lineage(żaden offtop)W grze na szczęście nie można tak zepsóć komuś życia jak na tibi,ale ludzie którzy grają w tibię chowają sie do tych,którzy grają w lineage...
Liderem mojego klanu jest 11 letni chłopczyk,który szantażuję nas że go rozwiąrze,jak nie pujdziemy z nim expić na jakieś zadupie.PO miastach biegają 60 lvl'e noobowie wyrzeźbieni na Proplayerach (bierzesz party,i dostajesz połowę expa i złota)Potem biegają podnieceni,i każdy kto wyjdzie zza miasta zalicze deda.zlatują się po 6-osobowe grupki które biegają za tobą drąc się "Adena plx"(tamtejsza waluta) Mój kolega zna 10-letnią Majkę...
Czemu wam to opowiedziałem??
A dlatego że noobostwo to nie jest debilizm,brak umysłu,i sposób niemyślenia.TO poprostu zachowanie w danym wieku,potraficie chyba spostrzec jak młodzi ludzie potrafią być głupi i nieumyślni,co przelewają na forum...To ni ejest coś do wyleczenia,to nie jest coś czemu można żucać ofensywne komentarze.To jest coś,czego trzeba wyuczyć,lub poczekać aż dana osoba wydorośleje.A co zrobić żeby nie ucierpiało forum??Zostaje jedynie banować,dlatego żal mi wszystkich modków...