Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2006, 00:05   #19
bieedronkaa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 01 2006

Domyślny

jestem kobietą i gram kobietą. to jest moja pierwsza postać i jedyna, nie mam więc porównania, ale...

DO WSZYSTKICH MĘŻCZYZN I CHŁOPCÓW na danubii :
1. jeżeli kobieta mówi nie oznacza to nie
2. proszę czytać ze zrozumieniem nasze wypowiedzi (słowo "buy" oznacza "kupować", co wiąże się z zapłatą nie mylić "fri itens plz"...jeżeli będę chciała czegoś za darmo poproszę
3. jeżeli pytam - odpowiadaj...szczerze
(np. -how much? (niech będą plate legs)
-fish or 1gp...<---to zła odpowiedź )
4. jeżeli nie chcesz nadal powiedzieć ile warty jest item, który probujesz mi ofiarować pamiętaj...potrafię zapytać kogoś innego
5. jeżeli nie chcesz przyjąć zapłaty za item...pieniądze wyślę pocztą...poczta kosztuje, nie narażaj mnie na dodatkowe koszty
6. jeżeli już stwierdzisz, że naprawdę jestem kobietą:
a) nie atakuj mnie :*...ciekawe czy postępujesz podobnie na ulicy...
b)gdzie mieszkam? w venore...dokładniej? jestem bezdomna real? gram w tibię...nie szukam chlopaka/męża...nie pytaj...i tak nie powiem
c) nie proponuj wirtualnego seksu
d) jak już wspominałam...jestem nowa, ale jak zauważyłam...90% hipotetycznych ofert matrymonialnych, które otrzymuję zakrawa na pedofilię (z mojej strony )...nie jestem pedofilem...
7. odnośnie prezentów...chcesz obdarzyć czymś piękną kobietę ? idź na łąkę i zerwij kwiatka (może być najpospolitszy)...jako kobieta chętnie otrzymam biżuterię (tylko tę, która w tibii ma funkcję ozdobniczą...tylko ozdobniczą)...jeżeli przyjme prezent nie znaczy to, że jestem twoją tibijska narzeczoną
8. NIE OCZEKUJĘ RÓWNOUPRAWNIENIA...RZECZĄ OCZYWISTĄ JEST BOWIEM, ŻE KOBIETY SĄ ISTOTAMI DOSKONALSZYMI...

Ostatnio edytowany przez bieedronkaa - 05-01-2006 o 00:15.
bieedronkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem