Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorek_Paladyn
2. Nie odrozniam zycia w rl od tibi!? Mam sie wyzywac w rl?
|
A tak naprawde - jaka jest roznica? Czy ty jako twardziel podejdziesz do smarkacza mlodszego 3-4 lata w rl czy zabijesz dziecaka, ktory mimo wszystko ma psychike, potrzeby, doswiadczenia i emocje w Tibii? Przemoc fizyczna kontra przemoc psychiczna - WTD?
Cytuj:
To co mam isc na ulice i nap*******c pierwszemu napotkanemu czlowiekowi?!
|
Najlepiej idz do psychologa. On moze ci wytlumaczy na czym polega twoj paradoks.
Cytuj:
A moze poprostu wziasc brata i mu tak wpieprzyc ze do konca zycia mnie popamieta!?
|
Przykro mi, ze twoj tatus cie napierdziela. Ale tak bywa. Zadzwon na niebieska linie.
Koles - czy ty oby napewno nie jestes ubezwlasnowolniony? Jezeli nie potrafisz panowac nad agresja idz do lekarza. To jest choroba i to sie leczy.
Cytuj:
Powieccie mi czemu twierdzicie ze nie odrozniam zwyklego zycia od tibi!?
|
Ok. Tylko sie nie przeraz: jezeli za to co sie dzieje w realu wyzywasz sie na LUDZIACH w tibii oznacza to, ze nie odruzniasz gry od rzeczywistosci. Jedyna roznica dla Ciebie polega na tym, ze w Tibii nikt ci nie ***nie w pysk.
Cytuj:
Wam sie nigdy to nie zdarza?! Np. ktos was wkurzyl to nie idziecie do niego nie dajecie mu po mordzie tylko np. wlaczacie jakas naparzanke na kompie?!
|
Ba. jasne, ze mi sie zdarza. Ale ja sie wyzyam na Doomie badz grajac w Kwaka przez neta, gdzie nie tworze wlasnej postaci przez kilka dni/miechow itp tylko wchodze gre i wiem, ze zaraz zgine. Rozumiesz roznice?
Cytuj:
Pomyslcie zanim cos napiszecie! Bo widze ze niektore posty sa przemyslane a niektore sa napisane tylko po to zeby cos napisac!!!!
|
A ty pomysl... wogole. To nie boli.
Cytuj:
I czy naprawde jak sie wyzyje w grze to jestem psychopata?!
|
Nie, nie jestes. Ale jezeli robisz to tak czesto i tak tym sie szczycisz jak na tym forum to jest cos z toba nie tak. To raczej jakies zbocxzenie. Moze nawet cie podnieca.
Cytuj:
Czy lepiej zebym poszedl na ulice i komus napierniczyl!?
|
Chociazby. Tam ludzie beda potrafili sie bronic: napluc ci w twarz, uderzyc a jak zaatakujesz smarkacza to zglanuja cie starsi.
Cytuj:
P.S Wcale nie mam jakis kompleksow czy cos takiego! W szkole nikt nawet nie mysli o tym zeby mnie gnebic!
|
A ja z chwili na chwile przsekonuje sie, ze jednak bardzo zle zycie masz.
Cytuj:
Wiec skoro nie macie o tym pojecia jak wygladam i kim jestem to sie lepiej nie odzywacjcie!
|
Twoj sposob pisania i reagowania duzo mowi.
PS: Wiecie, ja tez jestem za tym, zeby na swiecie PVP zabijac ludzi. Ale wszedzie chyba sa jakies normy moralne i spoleczne. Latwo byc twardzielem zabijajac 11 latka z 8-9-10lvl bo on nic nie zrobi. I olalbym ten topic gdyby nie prymitywizm jego autora. Bo to co on pokazuje to najmnormalniejsza dziecinada.