Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2006, 09:33   #39
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorek_Paladyn
2. Nie odrozniam zycia w rl od tibi!? Mam sie wyzywac w rl?
A tak naprawde - jaka jest roznica? Czy ty jako twardziel podejdziesz do smarkacza mlodszego 3-4 lata w rl czy zabijesz dziecaka, ktory mimo wszystko ma psychike, potrzeby, doswiadczenia i emocje w Tibii? Przemoc fizyczna kontra przemoc psychiczna - WTD?

Cytuj:
To co mam isc na ulice i nap*******c pierwszemu napotkanemu czlowiekowi?!
Najlepiej idz do psychologa. On moze ci wytlumaczy na czym polega twoj paradoks.

Cytuj:
A moze poprostu wziasc brata i mu tak wpieprzyc ze do konca zycia mnie popamieta!?
Przykro mi, ze twoj tatus cie napierdziela. Ale tak bywa. Zadzwon na niebieska linie.

Koles - czy ty oby napewno nie jestes ubezwlasnowolniony? Jezeli nie potrafisz panowac nad agresja idz do lekarza. To jest choroba i to sie leczy.

Cytuj:
Powieccie mi czemu twierdzicie ze nie odrozniam zwyklego zycia od tibi!?
Ok. Tylko sie nie przeraz: jezeli za to co sie dzieje w realu wyzywasz sie na LUDZIACH w tibii oznacza to, ze nie odruzniasz gry od rzeczywistosci. Jedyna roznica dla Ciebie polega na tym, ze w Tibii nikt ci nie ***nie w pysk.

Cytuj:
Wam sie nigdy to nie zdarza?! Np. ktos was wkurzyl to nie idziecie do niego nie dajecie mu po mordzie tylko np. wlaczacie jakas naparzanke na kompie?!
Ba. jasne, ze mi sie zdarza. Ale ja sie wyzyam na Doomie badz grajac w Kwaka przez neta, gdzie nie tworze wlasnej postaci przez kilka dni/miechow itp tylko wchodze gre i wiem, ze zaraz zgine. Rozumiesz roznice?

Cytuj:
Pomyslcie zanim cos napiszecie! Bo widze ze niektore posty sa przemyslane a niektore sa napisane tylko po to zeby cos napisac!!!!
A ty pomysl... wogole. To nie boli.

Cytuj:
I czy naprawde jak sie wyzyje w grze to jestem psychopata?!
Nie, nie jestes. Ale jezeli robisz to tak czesto i tak tym sie szczycisz jak na tym forum to jest cos z toba nie tak. To raczej jakies zbocxzenie. Moze nawet cie podnieca.

Cytuj:
Czy lepiej zebym poszedl na ulice i komus napierniczyl!?
Chociazby. Tam ludzie beda potrafili sie bronic: napluc ci w twarz, uderzyc a jak zaatakujesz smarkacza to zglanuja cie starsi.

Cytuj:
P.S Wcale nie mam jakis kompleksow czy cos takiego! W szkole nikt nawet nie mysli o tym zeby mnie gnebic!
A ja z chwili na chwile przsekonuje sie, ze jednak bardzo zle zycie masz.

Cytuj:
Wiec skoro nie macie o tym pojecia jak wygladam i kim jestem to sie lepiej nie odzywacjcie!
Twoj sposob pisania i reagowania duzo mowi.

PS: Wiecie, ja tez jestem za tym, zeby na swiecie PVP zabijac ludzi. Ale wszedzie chyba sa jakies normy moralne i spoleczne. Latwo byc twardzielem zabijajac 11 latka z 8-9-10lvl bo on nic nie zrobi. I olalbym ten topic gdyby nie prymitywizm jego autora. Bo to co on pokazuje to najmnormalniejsza dziecinada.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem