Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2006, 14:25   #54
Baradax
Użytkownik Forum

Baradax's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm

Baradax ma numer GG 10159461
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
A więc. Chyba trzeba ustalić pewne rzeczy.
1. Co to jest noob?
Podsumuje wypowiedzi innych. Dla mnie jest to:
-Osoba ,która chce zaistnieć na forum, żeby pisali w jej temacie itp
-Jak na niego krzyczysz to dajesz mu więcej powodów do wkurzania
-Nikogo sięnie boi a uwagi i obelgi olewa
-Chce mimo to robić np, fake ładne więc trzeba mu pomóc. Oczywiście jak sięda opcje szukaj to i tak nie poszuka bo nooby to często lenie i nie chce im się ruszyć.

2. Jak im pomóc i ich zwalczać?
- Myślę ,że wrzeszczenia i krzyczenia (ale noob itp) nie mają sensu. Muszę się przyznać ,że też nie raz takie posty pisałem
- Jeśli mają problem to nalezy im spokojnie pomóc. Najlepiej nie dawać komentarza o tym ,żeby używali opcji szukaj. Niestety trzeba im dawac konkretne linki
- Jeśli piszą tematy bez sesnsowne to wcześniej czy później zostaną one usunięte
- Jeśli zachowują się nie odpowiednio to myślę ,że trzeba im jednak zwracać uwagę ale dyskretnie. Naprzykład ,żeby zastanowili się dokładnie nad zachowaniem. A nie "Ty kretynie kto cie zrobił?!"
- Czasem ignorować

A więc...Wynika ,że trzeba troszkę luzu i tolerancji. Szczerze mówiąc często sam się baaaaaaaaaaardzo głupio zachowywałem i pisałem idiotyczne posty na innych ,ale z tego miejsce WSZYSTKICH SERDECZNIE PRZEPRASZAM. Pozdrawiam.

Aha... Czyli ze jesli ja chce zeby moj fake mial duzo komentow, to jestem noobem? I jesli chce robic ladny fake to tez jestem noobem? Bosh...

Co do tematu:
Noobow sie nie da zupelnie wyelyminowac. Zbanujecie jednego to przyjdzie drugi. A im sie do rozumu nie przemowi. Oczywiscie, mozna ich tepic dawac im punkty karna, olewajac ich, i nie mowic '' OMG; HAHAHAHHAHAHA CO ZA NOOB; IDIOTA!'' tylko ''Posluchaj. Tego sie nie da zrobic. Zeby to zrobic trzeba bla bla bla'' .

To by bylo na tyle.
Pozdro, Baradax
Baradax jest offline   Odpowiedz z Cytatem