@UP
Nawet jeśli przelicytował go w ostatniej chwili to co? Przecież każdy ma prawo do licytacji w każdej jej minucie. Gdyby tak nie było to CIPSoft zrobiłby blokadę od ~~10min. i tyle. Jeśli szukać winowajcy tego zdarzenia to tylko u tego 33MS.
Ja też niedawno spotkałem się z czymś takim. Otóż zalicytowalem sobie domek (jako pierwszy). Po paru godzinach przelicytowal mnie jakiś knight o 40lvli wyższy (90lvl wtedy miał). No to wiadomo, przelicytowalem go i po chwili pisze do mnie w tibii żebym nie ruszał jego domku. Ja mu powiedziałem, że tak czy siak będę się licytował bo ten dom nie należy do nikogo. No to on mi napisał, że mam hunta od najlepszej gildii na serverze (Sinisters) i że jeśli go przelicytuje to przejdą się do mnie 100lvle+. Ja go olałem i przelicytowałem

Znowu pisał do mnie o huncie bleble a ja mu napisałem ze takie groźby są wbrew regulaminowi tibii i że napisze to na help chacie lub wcisne ctrl+r. Zamknął się na 2 dni i znów zaczął się pruć do mnie. Tak mnie wkurzył, że zacząłem lekko wyzywać go i że jeśli jeszcze raz napisze to mu w****e

Gość stchórzył i dziś się cieszę owym domkiem